Crna Guja Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Mislim da bi @josip bio oduševljen da ide.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 On 07. 06. 2023. at 5:05, Stanley said: Forumski kolega DB i ja planiramo u srijedu 21. lipnja posjetiti Velenje i Celje. Krećemo vlakom iz Dobove, imamo dva presjedanja, a vozni red u polasku je: Dobova 7:56(?) - Zidani Most 7:56 Zidani Most 8:02 - Celje 8:24 Celje 8:47 - Velenje 9:48 Iz Velenja imamo vlak u 11.:34 i 14:13. Na povratku ćemo se zadržati neko vrijeme u Celju, iz kojeg imamo vlakove za povratak u 14:26, 15:13, 15:32, 16:07 i 16:29. Osim kolodvora u Velenju i Celju namjeravamo obići gradove i njihove znamenitosti. Datum je fiksan i promijeniti će se samo u slučaju najave lošeg vremena. Za sada je zanimanje za ovaj izlet pokazao mali.paja, a ovim putem pozivamo i druge zainteresirane da nam se pridruže. Svi ste dobrodošli. Iz Dobove u 7:10, isprika zbog pogreške. Ujedno i posljednji poziv putnicima za Velenje & Celje da se ukrcaju u vlak. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Promjena plana za sutra. Novi vozni red glasi: Dobova 9:10 - Zidani Most 9:56 Zidani Most 10:01 - Celje 10:23 Celje 10.35 - Velenje 11:24 Velenje 14:13 - Celje 15:02 Velenje 14:48 - Celje 15:41 Velenje 15:20 - Celje 16:10 Iz Celja imamo vlakove u 15:13, 15:32, 16:07, 16:29, 17:32, 17:37, 18:23, 18:37... ovisno hoćemo li se i koliko zadržavati u Celju. Vremenska napoved za srijedu: pretežno jasno, Velenje 32°C, Celje 33°C. 1 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted January 4 Share Posted January 4 Opširnije sutra: 2 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgalic2 Posted January 4 Share Posted January 4 49 minuta, Stanley said: Opširnije sutra: Još malo pa ćeš počet radit najave za televizijske i ine emisije.😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted January 4 Share Posted January 4 Pa ne najavljujem baš sve. 😉 1 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojadin TMK101 Posted January 4 Share Posted January 4 Kolodvor Koprivnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted January 5 Share Posted January 5 @Stojadin TMK101 Yeah. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted February 4 Share Posted February 4 Dvije današnje akvizicije sa guzne strane. Tko pogodi gdje sam bio ima pravo izvrijeđati moj putopis, koji slijedi sutra ili prekosutra. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Transspotter Posted February 4 Share Posted February 4 13 minutes ago, Stanley said: Dvije današnje akvizicije sa guzne strane. Tko pogodi gdje sam bio ima pravo izvrijeđati moj putopis, koji slijedi sutra ili prekosutra. Pa to je bar lagano! Prvo je naravno Hrvatska Kostajnica a drugo Majur! Veselim se tvom novom putopisu. Također obavještavam da kraj ove pruge nije u Volinji pa neka si to svatko protumači kako želi:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojadin TMK101 Posted February 4 Share Posted February 4 Iako je vec pogođeno, dobar hint je i SK tablica, bilo bi teze da je prešarana. Kolodvorskih ulica ima milion, ali tablica je jako dobar hint. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted February 4 Author Share Posted February 4 ... ili je mogao Photoshopom korigirati tablicu, pa umjesto SK napisati KC ili KT 2 Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Laurus. Posted February 8 Share Posted February 8 Da li ima zainteresiranih forumaša za odlazak do Pakraca, te fotkanje Ličanke, manevriranje i utovar kamenja u vagone na kolodvoru? 1 Quote Brzi vlak (744 "Cibalia") iz Vinkovaca, Strizivojne Vrpolja, Slavonskog Broda, Nove Kapele - Batrine, Nove Gradiške, Novske i Banove Jaruge, za Ivanić Grad, Dugo Selo i Zagreb dolazi na treći kolosijek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 8 Share Posted February 8 Ja sam bio tamo 2017. kada je Turner bio u Pakracu. Potegao sam autom čak iz Zagreba da ga snimim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Laurus. Posted February 8 Share Posted February 8 19 minuta, ZlayoZg said: Ja sam bio tamo 2017. kada je Turner bio u Pakracu. Potegao sam autom čak iz Zagreba da ga snimim. I ja prošle godine, uživao uz Turnera 113, pa malo ugodnog razgovora uz željezničare i vrijeme brzo prošlo. Quote Brzi vlak (744 "Cibalia") iz Vinkovaca, Strizivojne Vrpolja, Slavonskog Broda, Nove Kapele - Batrine, Nove Gradiške, Novske i Banove Jaruge, za Ivanić Grad, Dugo Selo i Zagreb dolazi na treći kolosijek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toma Posted February 9 Share Posted February 9 18 sati, .Laurus. said: Da li ima zainteresiranih forumaša za odlazak do Pakraca, te fotkanje Ličanke, manevriranje i utovar kamenja u vagone na kolodvoru? Ima! Kad bi se išlo? pozdrav toma Quote Three Blind Mice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted April 6 Share Posted April 6 Putopis sutra ili prekosutra: 4 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted April 6 Share Posted April 6 3 sati, Stanley said: Putopis sutra ili prekosutra: ... Varaždin (- Čakovec)? 🙄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted April 14 Share Posted April 14 Danas dvije lokacije, putopis sutra: 1 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted April 14 Share Posted April 14 Kukača i Tounj. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 6 Share Posted June 6 Nova lokacija, putopis sutra: 1 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted June 6 Share Posted June 6 1 sat, Stanley said: Nova lokacija, putopis sutra: Duga Kita? 🙄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 6 Share Posted June 6 @DB Yeah. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted July 5 Share Posted July 5 Putopis vjerojatno sutra: 1 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julije_Din Posted July 5 Share Posted July 5 2 sati, Stanley said: Putopis vjerojatno sutra: Šteta što se nismo sreli. Danas nisam imao vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts