Jump to content

danijellikar

Članovi
 • Posts

  970
 • Joined

 • Last visited

About danijellikar

 • Birthday 13.09.1974

About Me

 • Sex
  Male
 • Location
  Veliko Trgovišće/Začretje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

danijellikar's Achievements

64

Reputation

 1. @Pfaff, izrazito sam zadovoljstven tvojim napisanijem, a u putpunoma se slažem da su mi dečki iz Krapinsko-zagorske debelo podbacili!!! Sramota i špot!
 2. Bravo, Seabral. Ovo je odlično i poučno. Nego, bio sam i ja u subotu uz tu štreku tamo negdje oko pola dva i gledao kako je sve jadno. Išao sam u Bistricu ob Sotli po paket na tamošnju poštu. Šteta, mogli smo se naći i pročitati štogod u nekoj od knjižnica. Usput i jedan prijedlog...Svi koji planiraju obaviti neki ekšn da u posebnu temu ubace prethodno obavijest da se možda još i susretnu s nekim od ostalih članova ako ih put tamo nanese. Admini, moderatori, kaj mislite?
 3. Ali je interesantno da je skretnica postavljena kao da će upravo tamo nešto ići...
 4. Pfaff, odradio si to kao Singerica Točno, ispravno i nadasve duhovito! Jedva čekam tvoje friško putopisanije...
 5. Nisam bog, ali mogu tireći da je to potporni zid za donji stroj štreke, a galenderi su onda sasvim prirodan nastavak građevine. Vjerojatno najveći proizvođač stiropora u Hrvatskoj Veleprodaja keramičkih pločica.. Eto, tak malo, kad si već bio tamo da znaš kaj si točno videl. Fala za putopis, inače, Saint Cross je moj hometown!
 6. E, moj Pfaffensteine, odličan fotopis, kao i uvijek, ali teška srca i mirne duše pridružit ću se Zeusovoj primjedbi da si mogao javiti o itenereru putešestvija, te smo mogli pročitati pokoju i u Velikom Trgovišću ili bi se pridružili u Zaboku. Za sve dosadašnje fotopise pa i ovaj jedan veeeliki plus, a za nejavljanje MINUS! Ma ne - jedan!!
 7. Zagi, Joža, bravo! Fala na friškim fotkama Kennedyja. Moram priznati da mi nije bilo lako gledati slike dviju legendi kako propadaju. Evo, iskreno i uistinu se nadam da će se naći neka imalo inteligentna duša sa barem sitnom natruhom railfanovskog razmišljanja na HŽ-ui prepoznati koliko je važno osposobiti ta dva Kennedyja i vratiti ih na posel. Ne neki udarnički, možda lagani turistički. Cijelo vrijeme se nadam da i ta dva posljednja ne budu otišla pod nož ili nekome drugome u vlasništvo, već da budu ipak ostali kao aktivan dio baštine željeznice ovog prostora. Pa da i odu drugom vlasniku, samo da ostanu žive i radne, već bi mi bilo draže. Ne mogu a ne iskoristiti priliku i još jednom staviti moj model Kennedyja 015: Kod mene će uvijek imati posebno mjesto na maketi. I u srcu.
 8. Zeus, fala za snimku male karavele pri polijetanju...njen me zvuk saki put oduševi. Vidim, druženje u Varažninu je bilo ugodno, nadam se da vam bum se mogel pridružiti kojiput.
 9. Odlično, Pfaff. Usput drago mi je da smo se upoznali, a za one koji ga ne znaju: vrlo rječit tip, posjeduje dozu duhovitosti, rado blagoglagolji i bilo mu je drago što nas je sve vidio. Pfaff, vidimo se opet. PS: fala na pljugi.
×
×
 • Create New...