Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

ivanko

Članovi
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. drago mi je da imaš pozitivan stav o ideji Kluba vetarana. Što se tice odaziva mislim da je dovoljno da dođe nekoliko veterana koji žele ovu ideju pretociti u život.. Zahvaljujem na obavijestima potencijalnim članovima Kluba veterana
  2. Ne bih rekao da se preklapa..nego se dio stvari poklapa..samo je u pitanja pristup i ljudi. Velika poduzeca imaju Forume veterana iz prakticno poslovnih razloga,a neka korite usluge uvelike. Ima svakako nepokrivenih aktivnost koje bi koristele i pojedincima i željeznici ..na primjer priprema za mirovinu,komunikacija među generacijama,antistresni programi..itd. Veterani Američke vojske na pr nisu na proracunu Države..itd..HŽ-a na televiziji nema.samo kad se negativnost dogodi.itd..itd A što se tice arhiva,,oni zaista postoje kod umirovljenih željezničara..pogotovo kod bivših rukovoditelja i tehničkoh osoblja (projekti itd)..želite li dionice HŽ telekomunikacija?? idr.
  3. Klub će raditi u Sekcijama i podružnicama na projektima: 1.Liga sportskih veterana 2.Klinika smijeha 3.Humanitarna djelatnost 4.Izobrazba u trecoj dobi 5.Zdrastveni turizam 6.Master senior lobi 7.Media servis željeznice 8.Nostagija express 9.Nepoznato o poznatima 10.Oluja mozgova..itd. 11.Željeznica u -pjesmi -filmu -povijest HR Želj ..ALMANAH itd.. Cilj: -povečati kvalitetu života osobama starijim od 50 godina -promovirati jače strane željeznice -stvaranje lobija za željeznicu -u svim vecim mjestima stvoriti uvjete za rad veterana Zadaci projekata: -tolerancija -uvažavanje -korištenje znanja i iskustva u suradnji s mladima U Klub ukljucite željezničare industrijskih i drugih željeznica.
  4. Dana 18.2.2008.u 11,00 u dvorišnoj zgradi Mihanovićeva 12 održat ce se osnivački sastanak Kluba veterana "Željezničar" Očekujemo Vaš dolazak Informacije na 091 53 78 439
×
×
  • Create New...