Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Ulrich Steuber

Članovi
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Čitao sam u časopisu da su Švabice radile ne samo u Zagrebu, ali također u Rijeci, u Vinkovcima, u Koprivnici... Jesu li brojevi lokomotiva, koji su tamo radili, poznati? Ili razdoblja od ... do ... ? Jesu li druga radna mjesta Hrvatska poznata? Hvala na pomoći!
  2. Hvala za zanimljiv fotografije! Je li već poznato na kojoj relaciji u Bosni vožnje lokomotive? Kada se normalan rad? Pozdrav iz Kassela, Ulrich.
  3. Za knjigu o bivše njemačke dizelske lokomotive u Jugoistočnoj Europi tražim još fotografije iz Hrvatske, naprimjer kako ovo: http://www.railfaneurope.net/pix/hr/diesel/2133/pix.html ili ovo: http://www.zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?p=50584#50584 (Nažalost ne možem pronaći Dragana Kušta u forumu.) Ima li netko u forumu možda dobre fotografije, koje može posuditi ili poslati mi u CD? Imam još drugo pitanje: Egzistiraju li u Hrvatski još lokomotive 2133, koje može se fotografirati? Je li pristupačan ranžirni kolodvor u Zagrebu? Hvala lijepo za informacije i pozdrav iz Njemačke!
×
×
  • Create New...