Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Sokol

Članovi
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sokol

 1. Evo slika: http://img232.imageshack.us/img232/3449/u52in1.jpg http://img232.imageshack.us/img232/7626/u53pw8.jpg http://img46.imageshack.us/img46/5677/u54nf0.jpg Ukupno dolazi 146 komada. 54 komada u verziji od 25m: http://de.wikipedia.org/wiki/Bild:U5-Triebwagen_(25).png 46 komada u verziji od 50m: http://de.wikipedia.org/wiki/Bild:U5-Triebwagen_(25).png Prvo se planira maknuti samo U2h, ne U2e. Od 15.06. ide jedna kompozicijia od 4 U2e na U4 zbog produzenja iste linije.
 2. Evo danas je predstava novog tipa U5 u centru grada sa velikom manifestacijom. Ja nažalost nemogu pristupiti. Moram do sedam navećer šljakati Kako sam danas čitao u novinama, tip U5 će voziti na U1, U2 i U3. Sve tri linije su sa iste remize u Heddernheimu.
 3. 29.05.2008. stiže prvi Ajde se provozaj s njim prvi, ako ja ne dođem u Frankfurt . Hoće li voziti na U2 ili na U4? Još se ne zna. Sigurno na U1, U2 ili U3.
 4. Samo još da uvedu Surf&Rail International na tu relaciju i evo raja.
 5. U kolodvorskoj zgradi u Schwanheimu nema niš. Muzej je u dvije druge zgrade koje su prije kao spremište služile smiješten.
 6. Lisinski je od uvijek išao samo do Münchena. U zagradi su ti veze na teletekstu.
 7. Lisinski je od uvijek išao samo do Münchena. U zagradi su ti veze na teletekstu.
 8. U okoloci New Yorka ima dosta elektrificirani pruga.
 9. Sokol

  Autobusi

  Vozi li sada na 212 nekaj drugo osim O305G???
 10. Thank you one more time I will send an email immediately.
 11. Thank you Jakup. I don't know about such a emailadress in croatia.
 12. To su dizelke serije 218 koje voze putnicke vlakove na toj relaciji. Voze dvije zato kaj jedna nemoze vuci toliko duplexa sama. Ti duplexi voze na puno putnicki linija u cijeloj njemackoj.
 13. Posto preko interneta nije moguce saznati pitam ovdje za cijene na relacijama ZG-Trst, ZG-Bec i ZG-Budimpesta. Hvala unaprijed.
 14. Vor einiger Zeit war eine 189 defekt. Das mit dem Einsatzgebiet ist im Futur formuliert und ohne jegliche Zeitangabe.
 15. Za detalje ću kasnije, ali tebi, kao i drugima van Hrvatske ova usluga nema prevelike koristi, a i ne znam tehničke detalje vaših operatera.Kad izađem sa tehničkim detaljima za HR operatere, onda ćemo vidjeti šta ćemo sa potencijalnim zainteresiranima van Hrvatske. Usluga nema velike koristi kad sam u njemackoj. Al kad sam u Hrvatskoj, gdije budem vise puta u godini Imam i karticu Simpe. Primanje sms u inozemstvu je besplatno.
 16. Die Verbindungen von Frankfurt nach Zagreb werden seit fünfzehn Jahren immer schlechter. Meistens muß in München 2 auf den Anschluß gewartet werden Vom Fahrpreis will ich erst gar nicht reden. Dann lieber Bahn bis Köln oder Stuttgart und fliegen mit Germanwings.
 17. Na toj pruzi voze vec duze vrijeme samo sa dizelkama.
 18. Sokol

  Autobusi

  Ak se ovaj tjedan novi Citaro predstavljaju hoce li onda i odmah u promet? Pitam zato kaj sam prek vikenda u ZGu i moram se vozikati na 212. Bilo bi lijepo da vozi nekaj drugo od 305G
 19. Pogledaj kak se obe teme zovu. 1. Gdje kupiti stativ za fotić 2. Svjetlomjer? Stvar je u tome da si taj citat napisao kod teme "fotografije tramvaja". Tvoj post nema ni malo veze sa tom temom. Ak neko otvori tu temu onda ocekiva slike tramvaja a ne gdje i kada ce jedan clan foruma sebi jedan fotic ubost. Ove teme koje si naveo imaju veze sa kupnjom stativa i svjetlomjera, kuzis. Naprimjer clan foruma koji nema bas puno vremena procitati cijeli forum teme koje njega ne interesiraju ne cita. Ako u jednoj interesantnoj temi drugi clanovi pisu "offtopic"=(postovi koju nemaju veze sa temom) to nervira clanove koji moraju jos vise skakati preko teme. Ja te necu tjerat iz foruma al moras kuziti kak jedan forum sljaka. To znaci drzanje teme i kaj je najvaznije sve svoje postove jos jednom u miru procitati. Zato ima i gumb "pregledajte". Pozdrav
 20. Ovo je citat iz foruma fotografija: Taj forum se zove fotografija a ne ko ce kupiti fotic. Nemoj se ljutit crotram al molim te da vise pazis kaj postas u forumu. Previse tvoji postova je smece. Polako se meni i sigurno drugima dosadi citati bezvezne postove. Tako se gubi zlatno vrijeme i volje citanja ovog foruma.
 21. Taj ima premalo vrata za prigradski promet.
×
×
 • Create New...