Jump to content

gugyto

Članovi
  • Posts

    782
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gugyto

  1. Pozz!

     

    Mogu li dobiti swingera?

  2. Mađarevo. Tu su starci s kumovima išli u njihovu klet, a ja sam kao klinac dolazio na stajalište, na cestovni prijelaz.
  3. Bravo! Izvrstan fotopis jedne zanimljive i meni totalno nepoznate pruge.
  4. Svaka čast! Mogli su Vam iz HŽ-a dnevnicu dati za ovu promidžbu. Najviše me dojmio filmić o ubrzanom za Rijeku
  5. Moram ti priznati da baš znaš izabrat egzotične kolodvore
  6. Hrpa iskliznica. I to je isto izum za sebe.
  7. Uvijek su mi u oči upadale te skretničarske,očito i tada najudobnije kučerine. Valjda su najveće na cijeloj pruzi do Rijeke.I puno kolosijeka za jedno malo mjesto. Dobra reportaža!
  8. Bravo Ćiro! Ovo je kao dobar roman
  9. Na forumu SSH pročitah da je gotovo s putničkim prometom od Knina prema Zadru. Je li to istina ili samo "ružni snovi"?
  10. Lijepo,lijepo,bravo!,samo što je
  11. A prijatelju,ševi ga, toliko toga ima,nemoš' nać' sve
  12. Odlično. Nego,Ernestinovo i Laslovo su sada stajališta,koliko vidjeh. Da li su i prije bili ili baš stanice? Koje su sad stanice na toj pruzi?
  13. Bravo Thomas! Beautiful and very high quality images.
  14. Izvrsna reportaža.I mene je to zanimalo kako to ide kopno otok.Koliko sam pročitao negdje,most se i neće početi tako brzo graditi jer je trajektni lobi dosta jak,a i navodno mafia ima tu svojih interesa.
  15. Po voznom redu staju 524 i 525. I u Lovincu i u Gračacu.
  16. Jednom sam se zapitao u "Swingeru",zašto ICN staje baš u Lovincu i gle kako je lijepa nova stanica.A stane u Lovincu jer je direktor HŽ-a iz Lovinca.Nema veze što se on ne vozi vlakovima HŽ-a i što nitko doslovno ne uđe i ne izađe. .
  17. Odkad strojovođe s dizela voze elektre i obratno? Prije 90'. god.sam razgovarao s jednim strojovođom.Vozio je "Marjan Express" po unskoj pruzi.Rekao mi je da on samo vozi unskom,jer tako znaš prugu kao svoj džep.Tada još nije bila elektrificirana.To je valjda tada bila takva politika ŽTP-a očito.
  18. Malo je "srećkovića" danas koji imaju sreću da rade posao koji vole.Predivni putopisi.Bravo
×
×
  • Create New...