Jump to content

robertl

Članovi
  • Posts

    815
  • Joined

  • Last visited

About robertl

  • Birthday 25.01.1969

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    Zagreb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

robertl's Achievements

14

Reputation

  1. Pozdrav, dugo me nije bilo pri internetu. Vidim da si prodavao neke stvarčice. Jesi li prodao Roco H0 lokomotivu DB serije 140? Što još imaš /nudiš i po kojim cijenama?

    Jasenko

  2. ok, znači na slici su sa lijeva na desno: stib, portos, stanley, seabral?
  3. samo usput, je li negdje STIB na tim slikama, ako da, koji je on (onako čisto informativno)?
  4. Auuu, nisam znao da je Ero tako poznat. Brodovi me inače baš i ne zanimaju, ali otkako dvije godinje ljetujem na Braču, počeli su me zanimati trajekti. A kada smo iz Sumartina išli jedan dan za Makarsku, nisam mogao vjerovati kakav nam to trajekt dolazi. Jer sam do sada poznavao samo one Split-Supetar i one sve koji se motaju po Splitu. Sorry ako sam ga uvrijedio Slažem se, svakako bi ga trebalo sačuvati. Stanley, ne znam kod koje stanice je likovni signal, tamo su sve neki Kašteli (Stari, Kambelovac, Gomilica,...)
  5. 2062 036, to je mraaaaak ako dobro shvaćam tu stranicu, ero je zapravo sveđanin koji je kasnije došao u jugu... ali na slikama je prvotno izgledao drukčije, imao je neku drvenu palubu gore, hehe
  6. prahistorijsko čudo (ero) je iz 1931????? jer, pitao sam dva jadrolinijna tipa na samom tom trajektu, jedan je tvrdio da je ero iz 70-i-neke, a drugi pak da je stvarno star 70-i-nekoliko god.
  7. gledao sam red vožnje, čini mi se kao da je to zapravo samo jedan šved koji cijeli dan vozi split-kaštel i natrag, ili ih ima više?
  8. e pa ne moraš sve primjetiti.... ok, vraćao sam se sa supetrom (sa supetra sam slikao marjana).... je'ote kako se ljuljao taj dan, bilo bi bolje da sam išao marjanom ili hrvtom. btw. koji to kod tebe trajekt u zaglavlju? Valjda mi admin neke ukloniti slike, jer ne prikazuju željeznička vozila, već plovila Ovo prahistorijsko čudo plovi Sumartin - Makarska
  9. ne, nisam otvarao zadnja vrata, nego nekako kroz prozor tih zadnjih vrata. još je bio i prljav....pa sam se bojao kakve će slike ispasti.. a seabral, zapravo bilo je koma, vani preko 30, unutra valjda 40, kada zatvoriš prozore umireš od vrućine, ako ih otvoriš, gušiš se od dima dizelke koji ulazi kroz prozore a u sveđaninu se prozori niti ne daju otvoriti.
  10. ...zapravo se nisam niti vozio nagibnim, nego "običnim"... Negdje između Kaštela starog i Perkovića: Naš vlak je stigao u Perković: Lijevo na slici Šveđanin za Šibenik, u sredini "moj" vlak (došao iz Splita i ide dalje za Unešić) Spuštamo se natrag u Split: Split, iznad tunela: Dosta pruge, sada na trajekt, natrag na Brač
  11. Dok sam bio na moru, rekoh si, budi "produktivan", odi u Split i vozi se vlakom, slikaj......pa sam tako putovao jednom Split - Perković, a drugi puta Split - Kaštel stari. Prvi puta sam putovao tom prugom, fascinirala me je, krš, visoki nasipi, tuneli, opet krš,....slike nisu baš po redu.... Prvo nagibni u Splitu: ...onda u Kaštelu starom: ...pa u Perkoviću:
  12. robertl

    U Vinkovcima !

    Meni ovo lijevo liči na aparat za tople napitke... Dočim DESNO... lijevo je slikao aparat zbog "komada", a da ne bio bio sumnjiv, ulovio je desno i onu spravu za ručno postavljanje skretnica ili kako se to već zove
  13. ima li netko slika dok je još vozio? bilo bi super
×
×
  • Create New...