Jump to content
zeljeznice.net

Silver

Članovi
 • Content Count

  973
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Silver

 • Birthday 09/23/1949

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Zaprešić
 1. Silver

  Silver

 2. Odavno pričaju i pišu da se to vrlo često dogodi na vrlo visokom letu. Valjda nema dodatno upuhivanje zraka u motor :ne zna: na nekim (starim) tipovima aviona.
 3. Po onome kako sam i ja shvatio priču gosp. Selaka ispada vrlo logično i stručno. No ima i drugih "stručnjaka" koji znaju kako ovdašnji narod za_ebati u prezentaciji da je staro jeftinije. Bože ne oprosti im jer znaju što čine. Dokle više će HR ne zaostajati nego nazadovati.
 4. Izgleda da bu sa lijepim vremenom još jedan projekt Mikija oživel. Trasa Samoborčeka iliti Srebrne strijele. Ak to oživi u razumnom (da bum živ) roku, vikendom vozim dve ture do Sanobora amaterski, bez nadoknade.
 5. Po ovim komentarima mi niš nije jasno. Se žičara bu delala ili ne. Naime, dok sam išel vu 6 razred osnovne školice sam vrlo hitro došel do Tomislavca, ali sad sa sedam banki mi nekek neide :ne zna: . Pojma nemam zakaj, pa bi mi žičara kak pripomoč dobro došla da dojdem do tornja da odozor poglem prema Zagorju zelenom. Sako dobro sima vu ovom letu, pa makar Miki potrošil se nofce predviđene za sajlu do tornja.
 6. Zanimljivo. Lijep pozdrav Slo-Hr ekipi i sretno u budučim "hodočaščima" ovakvog tipa. Osobno imam neki problem za zatvorenim prostorima tako da nisam poželjan suputnik na ovavim (tunelskim) putovanjima. :ne zna: Koristim priliku i zaželjeti svima svako dobro u Novo letu. Herman
 7. Pa ovo bude bilo isto kak sa mobitelima, svaki gazda svoj tip priključka za punjenje. Kak se ne bi stvarale gužve pri jednom priključku .
 8. Sve više se uvjeravam da je i takvom ponašanju istekla garancija.
 9. Žičaru ili uspinjaču za doč na vrh treba izgraditi po mogučnosti što prije. Pametnom dosta. Nema tu što da se diskutira i mlati prazna slama od koje nema koristi. Treba Zagreb izgrađivati, naravno pošteno ako je ikako moguće.
 10. Stankec: "Moja brzina je 6-7 km/h" ------------------------------------------------------------------------ Kamo sreče da su snimljeni "idijoti" koji su nešto što je moglo poslužiti Samoborcima i Zagrepčanima i u 21 solječu, a ne nekog dobronamjernog putnika. Tužno je pogledati ostatke nekada funkcionalnih objekata. Zmije su sve zauzele-zaposjele, da im sva jajca ptice pojele.
 11. Sve, sve je isto kao prije kada je nekoliko pari nogu gazilo ovu šikaru broječi šlipere. No ipak nije sve isto. Nema crnega peseka koji je nezadovoljan bio što smo mu poremetili mir.
 12. Kad sam prvi put čul da buju Samoborčeka ukinuli nisam veroval, a sad opet ne verujem za VŽ-ZG prek Lijepe glave i Krapenhagena. Baš sam sam sebe vlovil u čudu zakaj ne verujem u to kaj sam pročital. Valjda zato kaj dugo pamtim. :ne zna:
 13. Hvala ti što si uložio puno vremen i hodanja da mi u miru toplog doma uživamo u konačno nečem dobrom što se tiće željeznice. :palac: :palac:
 14. Silver

  Proba vagona

  -mene zanima kak se to ipak na horvatskom jaziku kaže.
×
×
 • Create New...