Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Blagus

Članovi
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Zagreb
 1. Blagus

  Blagus

 2. Zašto se vlakovi već danima vuku između kolodvora Sesvete i zavoja kod Interspara na Branimirovoj? Vidim ograničenje 50 na tom zavoju, ali vlakovi voze puno sporije.
 3. Pitanje za kolodvor Sesvete. Zašto se rampa na istočnom prijelazu spušta kad vlak sa zapada (od Glavnog) ulazi u kolodvor, diže dok vlak stoji, pa opet spusti kad vlak krene? Sigurnosni razlozi?
 4. Što je bilo jučer između Zaprešića i Savskog Marofa? 8048 je došao po desnom koloksijeku u Zaprešić, pokupio putnike, pa se vratio unatrag do ulaza u kolodvor, prebacio se na lijevi kolosijek i tako vozio do Savskog Marofa. Malo iza Zaprešića je bila ona drezina za popravak KM, a sama KM je bila uzemljena.
 5. Blagus

  Mađari

  Na navedenim Mađarima se nisu mogli dogovoriti oko veličine slova s vanjske strane a išli su jedan za drugim. Na ovom me ništa neće iznenaditi...
 6. 21.5.2017. sam označio cijeli forum kao pročitan, sad mi se opet dogodio isti problem. Sve teme u kojima doista i imam nepročitanih poruka me vraćaju u prošlost, na ili oko 21.5 2017.
 7. Blagus

  Šveđani

  Pitanje za nas neupućene: zašto su ti varaždinski uvijek čisti kao apoteka? Bolje ih čuvaju i glancaju, ili se jednostavno radi o kulturi i civiliziranosti?
 8. To je točno na autobusnoj stanici za 26x linije nakon MM-a.
 9. Postovi se nisu selili, radi se o više tema razbacanih kroz forum, ne sjećam se da se išta mijenjalo. Jedino ako se neki stari post obriše, jel to možda razlog?
 10. Ovo me podsjetilo na snimku vožnje Beograd-Bar, gdje je konj podletjel pod vlak. Ne bi bil show da se čovjek ne dere na SV, samo šteta kaj se dijalog ne čuje na videu
 11. Bilo je OK neko vrijeme, sad se opet dogodilo da imam "nepročitanih" poruka iz 5. mjeseca. A cijeli forum sam označio kao pročitan 1.6.
 12. Spominješ "izmijenjene pozicije kolosijeka". Postoji li ikakav plan, dokumentacija, projekt negdje gdje bi se vidlo kak bi to trebalo izgledati kad se jednog dana rekonstruira? Kaj se tiče drugog dijela citata, našel sam ovu dosta svježu informaciju: https://www.zg-inovacija.eu/?p=2261#comment-509
 13. Izgleda da je to prošlo, nakon više od 2 godine u komadu akcijskih cijena za Split i Rijeku.
 14. Onda sam vjerojatno pomiješao nešto s nekim drugim forumom, ali možda probleme stvara i ono čudo koje vanjske linkove rewritea na redirect.viglink.com/...
 15. Ja sam mislio da si je netko dao poštenog truda da namontira tu psihodeliju u video, ali vaši postovi me sve više uvjeravaju da je Poganin stvarno napravio ovu grozotu...
×
×
 • Create New...