Jump to content

Pera_Govedo

Članovi
 • Posts

  108
 • Joined

 • Last visited

About Me

 • Location
  Rijeka

Recent Profile Visitors

2289 profile views

Pera_Govedo's Achievements

17

Reputation

 1. Zanimljiv putopis. Nekad je u Građi bila HŽ ova firma Agit Dom expres. Tada je bilo vagona a to je mislim bilo do 2013. Poslije su preselili na kolodvor Škrljevo, a da li su još tamo i da li funkcioniraju ne znam. Ovo na kraju je betonara GP Krk, oni izgleda koriste i ne znam da li Metis.
 2. Da li se ova izložba održavala u Delnicama samo taj 1 vikend ili i ostale vikende? Planiram ići s djecom sad iz Rijeke 08.12. pa ne znam hoće li biti išta od toga.
 3. Nešto mi ne valja funkcija quote, uglavnom odnosi se na zgradu za trošenje novaca. Ovaj neboder je do danas potpuno prazan, već 10 godina nikad nije ni prodan ni iznajmljen. Trgovački centar je ovo ispod njega, tu se vidi samo 5. najviši kat a ostala 4 su ispod tako da su iz sjeverne perspektive ukopani u zemlju, a iz južne se vidi svih 5 katova.
 4. Možda je bilo nekad za službene osobe. Ali zapravo se na slici ne vidi da je kuća zatvorena prugama sa obje strane, s druge strane prolazi pruga Sušak Pećine - Brajdica tako da današnji stanari i nemaju mogućnosti legalnog prijelaza preko pruge.
×
×
 • Create New...