Jump to content

niTo

Članovi
  • Posts

    1370
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by niTo

  1. Sad to činim puno rjeđe, pa su mi tvoje fotke i šalabajzanje po zagrebačkom Westbahnhofu vrlo zanimljivi. Hvala ti da si me podsjetio na moju nekadašnju svakodnevnicu :palac:

    Također! :smile:

    Stanovao dvije godine u zgradi sa pogledom na kolodvor, ništa mi nikada nije promaklo. :mrgreen: Ovaj đir po kolodvoru mi je navukao nostalgiju, podsjetio na (onda) moju svakodnevnu posjetu kolodvoru, pa makar u prolazu samo(kud god da sam išao). Hvala za putopis! :)

  2. Pohvale za putopis, jedan od kolodvora koje sam i ja htio posjetiti! :-)

    Vidim ovdje još jedan primjer pješačkog prijelaza bez signalizacije, a opet s jedne strane relativno nepregledan smjer jer vlakovi iz krivine ulaze u kolodvor(teško mi je reći jer govorim samo po viđenom sa fotografije).To je jedini razlog zašto je prolazak kroz kolodvor sa Vmax 100 km/h? Koliki je radijus spomenute krivine i za koji Vmax?

     

     

    Pa da,to ti velim mi smo brži sa biciklinom nego kad se vozimo u vlaku :smile: a kolko je dopušteno max na našim prugana 140 km/h ili ima dionica i brže? Nikad se nisam više od 80km/h vozil vlakom mislim.

     

    Netrebaš daleko otić, sjedni na brzi i do Karlovca ... :mig:

    http://s212.photobucket.com/user/thomcro/media/voyage_006/DSC_4324_zps5ckpcsvr.jpg.html

     

     

    Skoro kao na brzom iza Novske(prema Vinkovcima da ne bude zabune)! :mrgreen:

    DE4vSzh.png

     

    A možeš brzim i do Dugog Sela(a i putničkim sa 6112) sa Vmax do 140 km/h.

     

    P.S. Kupljenec, možeš i do moje videogalerije(niTo-filmovi) i pogledaj zadnji video gdje je prikazan jedan vlak sa Vmax na našim prugama. :) (Sori na OT)

×
×
  • Create New...