Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

perky

Članovi
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About perky

 • Birthday 07.04.1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zagreb
 1. perky

  perky

 2. 002 povučen iz prometa, trebao je ići Zg-St u 7.35, ali je otišao na popravak, a u ST vozi 2 044 020. Prometnik je spominjao da je još jučer otišla nekakva cijev. Ako je to istina nije jasno zašto su putnici i prtljaga ukrcani, a tek onda se odlučilo da ide na servis.
 3. U Perušiću zamalo izbjegnut frontalni sudar nagibnog iz Splita i zamjenske garniture iz Zagreba. Ovaj iz Zagreba stajao je u kolodvoru da propusti nagibni, ali je nagibni prošao skretnicu i produžio prema njemu. Nije - srećom, brzo išao.
 4. Nagibni 002 koji je trebao krenuti u 7.35 se pokvario - uz skoro sat kašnjenja ide se starom garniturom. Centerum censeo HŽ esse delendum.
 5. Hm, očekivao sam barem neke reakcije. Izgleda da ovo nažalost više nije ni vijest - ako je tako, slobodno obrišite postove.
 6. Da, 6 112 107 Usput, isprika majmunima na uvredi-to su dobra bića. Za razliku od ovih dripaca.
 7. Neki su majmuni kod SC-a pogodili kamenom putnički vlak 007 u smjeru Dugog sela malo prije 8h. Staklo je puklo, nema ozlijeđenih, žena koja je sjedila pored stakla je u šoku. Bio sam odmah pored. Navodno se radi o dvojici mlađih kretena. Vlak je nastavio prazan prema istoku.
 8. perky

  Malo zabave ... II

  Simpatični suputnik
 9. Moje kolege radilie su prije nekoliko godina ovaj rad. Mislim da je interesantan, a i sam razrađujem neka ustraživanja na sličnu temu. Tražio sam gdje bih okačio link, učinilo mi se da je ovdje prikladno, ako nije slobodno uklonite ili premjestite. Ako ima netko slične interese neka mi se javi. https://www.researchgate.net/publication/281116650_Ethnography_of_Urban_public_transport_A_tale_of_two_cities_in_Croatia
 10. Edit: navodno je puno vlakova u koloni zbog nesreće, što ne mijenja činjenicu da se to znalo i trebalo reći putnicima na GK koji su sada izrazito ljuti i uzrujani.
 11. 8049 stoji na pruzi između GK i Maksimira pola sata i stajat će još 15 minuta, putnici ne mogu izaći - užas - ako se znalo da će biti potrebno toliko čekanje moglo se obavijedtiti putnike. Ovo je uistinu cirkus od firme.
 12. Dok čekaš 8049 NA Kustošiji koji kasni pune 33 minute iz nepoznatog razloga - stigneš vidjeti par lijepih primjeraka u suprotnom smjeru. Mislim da mi je bilo ugodnije nego ostalim putnicima, bar nešto
×
×
 • Create New...