Jump to content
zeljeznice.net

perky

Članovi
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About perky

 • Birthday 04/07/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zagreb
 1. perky

  perky

 2. 002 povučen iz prometa, trebao je ići Zg-St u 7.35, ali je otišao na popravak, a u ST vozi 2 044 020. Prometnik je spominjao da je još jučer otišla nekakva cijev. Ako je to istina nije jasno zašto su putnici i prtljaga ukrcani, a tek onda se odlučilo da ide na servis.
 3. U Perušiću zamalo izbjegnut frontalni sudar nagibnog iz Splita i zamjenske garniture iz Zagreba. Ovaj iz Zagreba stajao je u kolodvoru da propusti nagibni, ali je nagibni prošao skretnicu i produžio prema njemu. Nije - srećom, brzo išao.
 4. Nagibni 002 koji je trebao krenuti u 7.35 se pokvario - uz skoro sat kašnjenja ide se starom garniturom. Centerum censeo HŽ esse delendum.
 5. Vozačica 2202 upravo upozorila putnike da su stolice mokre. Nije rekla zašto. Tramvaj, čini se - ostaje u prometu na liniji 4. Dosta neobično.
 6. Jednostavna i dobra fotka.
 7. Dosta se ti navozaš dnevno tramvajima Pohvala za entuzijazam.
 8. Pa tko bi još o putnicima mislio kad je mala od kuma iz administracije objavila zaruke i počastila konjakom.
 9. Hm, ovo dosta dobro izgleda... U odnosu na neke reklame. Vidim po fotkama Jakove da si nabavio novu opremu. Neki Huawei ?
 10. Hm, očekivao sam barem neke reakcije. Izgleda da ovo nažalost više nije ni vijest - ako je tako, slobodno obrišite postove.
 11. Da, 6 112 107 Usput, isprika majmunima na uvredi-to su dobra bića. Za razliku od ovih dripaca.
 12. Neki su majmuni kod SC-a pogodili kamenom putnički vlak 007 u smjeru Dugog sela malo prije 8h. Staklo je puklo, nema ozlijeđenih, žena koja je sjedila pored stakla je u šoku. Bio sam odmah pored. Navodno se radi o dvojici mlađih kretena. Vlak je nastavio prazan prema istoku.
 13. Kada su bili zadnji put u vožnji (bilo kakvoj, ne redovnoj) Postoji li šansa da se urede i povremeno voze kao muzejski primjerci ?
 14. Dakle, imam potrebu reći - bijelo plavi su 💯 ljepši - a i među dosta poznanika sam proveo anketu - velika većina tako razmišlja. Zašto se forsira plavetnilo bez ikakvih kriterija ?! Jel to neka Banderasova fiksacija? I Katice i Česi su ljepši bijelo-plavi. 2200 tek trebamo vidjeti, ali mislim da bi ga bijeli detalji lijepo osvježili.
×
×
 • Create New...