Jump to content

.Laurus.

Članovi
 • Posts

  5445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by .Laurus.

 1. Ovo mi je fakat čudno! Po Slavoniji sam obišao sve veće kolodvore (Kapela, Brod, Strizivojna i Vinkovci) i po nekoliko puta bio na tim kolodvorima. Na spomenutim kolodvorima nikad, ali doslovno nikad, nisam imao nikakve probleme, još sam znao malo i pričat sa raznim željezničarima. Jel se javiš prometnicima i objasniš svoje nakane?
 2. .Laurus.

  Zagreb danas

  Taj Baat vagon stoji dugi niz godina tu, ali sad kako je srušena ona kućica se bolje vidi...
 3. .Laurus.

  Zagreb danas

  U Sesvetama ima kafić koji se zove Virus, tamo ima nešto slično na panou napisano. U Sesvetskom Kraljevcu ima kafić koji se zove COVID, jednom zgodom pitam ja gazdaricu zašto baš COVID, veli ona otvorila sam ga prošle godine u ljeti i dala takvo ime iz zahebancije. @garlic može molim te adresa tog kafića u kojem si bio?
 4. Ako dobro vidim, ima nešto u uhu. Možda su u mačji šugarci, pa preporučam na veterini ili u veterinarskoj ljekarni kupiti ovaj sprej. Ako se šugarci razmnože, može doći i do upale uha.
 5. @Domagoj Vu hvala ti za ovu reportažu! Politika, rat i manjak prometa...
 6. .Laurus.

  Zagreb danas

  Imao sam priliku ići u posjet toj zgradi i vidjeti što se sve krije u njoj, fotki nema, jer nisu dopustili fotografiranje.
 7. Isprike na O.T., jel to talijanski vagon? Kao onaj mali žuti što stoji u Rijeci?
 8. .Laurus.

  Zagreb danas

  Ova tema: Vagoni stoje kako ne voze za Split i gamad ih se dohvatila...
 9. Na fotkama ne vidim otpisane putničke Bl vagone, jesu još na RK (stajali su sjeverno od parnjača)? A vidim da su i ove žute Infrine preselili, stajali su dalje, a sad su skroz na kolosijeku do parnjača.
 10. Kako je danas? Povremeno odem u Vinkovce fotkat Švede, Plavce i Ličanke. U špicama još i ponekad bude gužve, izvan špica (ukoliko idem sam u Vk) znam biti jedini na kolodvoru uz željezničare. A vezano za teret, isto tako, ponekad se potrefi više teretnih vlakova, a ponekad nema niti jednog za vrijeme mog boravka u Vk. Dovoljno sam rekao da riječima prikažem današnje stanje u Vinkovcima.
 11. Pohvala za obilazak! U toj zgradi je koliko znam bio čuvar (da li je još - ne znam), prije koju godinu kad smo sakuntala park, 2044 i ja išli u obilazak i kad smo fotkali sad već kasirane Šinobuse došao je i pitao što radimo, kad smo mu rekli tko smo i što tamo radimo nam je rekao da odemo na tu postavnicu ako hoćemo - išli smo, unutra je sve očerupano i devastirano. Ovdje desno su stajali Šinobusi. Nažalost, neće oni još dugo...prije ili kasnije će i njih izrezati.
 12. Odlično! Baš se lijepo poklopilo križanje Šveđana u Ozlju. Nisam 100% siguran, ali mislim da nakon revizije nije bio u Puli, da je bio u Puli vjerovatno bi bio unakažen skroz. Ako griješim, neka me netko ispravi.
 13. Odličan putopis! Šteta što se nije potrefio čisti Šved.
 14. Kasnio je zbog ovoga http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/15895-crna-kronika-2018/?p=600515 .
 15. Brzi vlak "Sava" 210, na relaciji Vinkovci - Villach (Austrija).
 16. Nedavno sam bio na Jarunu, šetao s prijateljicom i nekolicina ljudi se kupala, ali još uvijek na nekim mjestima piše da voda nije za kupanje.
 17. Šta piše na tom papiru (7122-023)?
 18. Hvala za ovu reportažu! Jaoo koliko lokomotiva stoji na RK i bezveze propadaju... Bilo kakvih problema prilikom šetnje po depou? Dali je netko prigovarao?
 19. Lijep i zanimljiv putopis! Već duže vrijeme stoji u Dugom Selu. Na tom kolosijeku ponekad vidim Eaose kako u njih tovare drva, a prije par dana kad sam išao u Zagreb, stajali su plato vagoni i na njih su nešto tovarili dizalicama.
 20. Pogled prema kolodvoru; Ima tu još zapuštenih kolosijeka; Izlazni signali prema istoku; Sunce na zalasku; 3/3
×
×
 • Create New...