Jump to content

Joshko

Članovi
  • Posts

    689
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Joshko

  1. Nejasno mi je zašto su 321 prebacili oznaku u 2045, a 333 je ostao 2041.
  2. OK. Ispričavam se Thommi (i Portosu) što sam prekinuo prezentaciju, ali ona slika vlaka u daljini mi je izgledala kao zavšretak putopisa pa sam mislio da je gotovo. P. S. Portos, nisi mi rekao broj te Žutke.
  3. Jel tu negdje devedesetih jedna Žutka iskočila kad je udarila u burobran? Koji je bio broj te Žutke?
  4. Odličan putopis. Kakav je to kolosijek na kojemu stoji ovaj zeleni AB? Jel to od neke bivše tvornice ili je nekad bio dio kolodvora? I imaš li možda u planu napraviti jednom putopis do Maslenjače da vidimo vide li se tragovi "pokojnih" pruga za Končanicu i Grubišno Polje?
  5. Jel ima neko video ili slike onoga loko-traktora u vožnji (s vagonima)?
  6. Ako je taj tunel stvarno prokopan i nasipi još postoje, onda bi se možda i moglo dovršiti izgradnju te pruge, a ako bi bilo novaca i elektrificirati je i elektrificirati dionicu Knin-Split. Onda bi se do Splita moglo stići možda i ispod 4,5 sata s klasikom, samo srediti sa Bosnom da hrvatske lokomotive voze bosansku dionicu Bihać-Martinbrod. A s nagibnim i ispod 4 sata.
  7. Znam, ali sam mislio da njih iz Predgrađa dovlači manevarka. I Zagi je napisao "Ubrzo dolazi sezonac iz Zagreba." iznad slike.
  8. Jel to IC 1523? Otkud mu toliko vagona (obično ima 2-3) i zašto ne stavljaju vagone s niskopodnim ulazom? Ipak je to InterCity rang.
  9. Kud je taj odvojak vodio? Ravno ispred lijeve tračnice vidi se neka bijela građevina. Što je to?
×
×
  • Create New...