Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Joshko

Članovi
 • Content Count

  689
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Zadar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joshko

  Joshko

 2. Za onoga tko putuje iz Zagreba to ne bi bila tako velika razlika, ionako se brže stigne do Ljubljane nego do Rijeke. Ali preko Slovenije se ne može uspostaviti lokalni promet Rijeka-Pula, nitko ne bi išao vlakom preko Pivke kad postoje direktni autobusi. Ova druga varijanta bila bi prekrasna, sigurno bi bio lijep pogled.
 3. Ajmo se dogovorit pa odigrat tekmu u nekom lokalcu u kojem ne bude gužva. Kondukter nek bude sudac.
 4. Nije možda, nego sigurno, bilo je već govora o tome. A sad čitam kako se PP hoće riješiti 376-390, a ostaviti ove druge.
 5. Onima koji su kupili karte za prvi razred sigurno nije bilo dosadno.
 6. 376-390 uredno održavaju vozni red na brzima za Vinkovce, sa više od 3 vagona, za razliku od 302-311, koje do Broda navuku 5-6 minuta, do Novske već 10...
 7. Na 743 danas umjesto Končara klasika s povećim brojem vagona. Samo nagađam, ali možda se prevlače vagoni za imigrantske vlakove?
 8. Jel može bicikl u IC za Varaždin? To je koliko znam jedina klasika koja ide preko Koprivnice. Preko Zaboka jedini s podnošljivim voznim vremenom je 790, ali on nema vezu iz Slavonije.
 9. Moja isprika, krivo sam shvatio.
 10. OK, hvala. Gle, takvi su službeni nazivi, nisam se ja toga domislio. Ako te to razveseli, koristit ću izraze trajno i privremeno boravište.
 11. Pozdrav. Imam jedno pitanje vezano za prvu registraciju vozila uvezenog izvana. U mjesto prebivališta (ono što piše u osobnoj) mi je upisan Zadar, ali živim u Varaždinu, i prijavljen sam kao stanar za mjesto boravišta u mjestu studiranja. Zanima me mogu li ja registrirati auto na VŽ tablice, ili moram na ZD?
 12. Mogli bi možda napraviti šesterodjelnu podseriju? Za većinu brzih za Vinkovce jedan Končar je malo, a dva su puno.
 13. Zar Emona nije EC 150/1, koji vozi za Beč? Bar je tako bilo zadnjih desetak godina.
 14. Duše u močvari, znaimljiv dizajn, sviđa mi se. Što se tiče 119/120, sa strane mi izgleda dobro, ali ovo na čelu je grozno.
 15. Možda da murjak koji put dođe i kazni te koji ilegalno prelaze prugu, barem ove što nose kofere, vjerovatno bi se smanjio broj. Nema smisla trošiti novac na još jedan pothodnik, kad jedan već postoji, a vjerujem da ima drugih stvari gdje se on može potrošiti. Svatko prelazi na vlastitu odgovornost i tako može naštetiti jedino sebi, a tko god ima imalo mozga, pogledat će prije nego zakorači na prugu. Nije da tamo vlakovi idu 100 na sat pa da ih ne stigneš vidjeti.
×
×
 • Create New...