Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

spvh

Članovi
 • Content Count

  761
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Kako je tema vrlo značajna i ne trpi paušalne ocjene i ja vas pozivam da iznesete argumente na kojima temeljite svoju procjenu. Bojim se da ponuđenim obrazloženjem odbacivanja argumenata upravo potičete traljavu i nekvalitetnu raspravu (..."ne moramo ulaziti u dublje analize"..., ..."ovo je forum, a ne stručno znanstveno djelo"...)
 2. spvh

  Šveđani

  Zna. Bilo je vrlo dramatično i sva sreća da je strojovođa uspio zaustaviti DMG. No radije bi da o ovome nešto napišu kolege iz Šibenika.
 3. spvh

  Sretan Uskrs!

  Svim forumašima želim sretan i blagoslovljen Uskrs!
 4. spvh

  Uz prozor vlaka

  prenosim zanimljive stihove sa http://www.katolici.org/duhovnost.php?action=c_vidi&id=13 U vlaku Toliko sam se veselila novim susretima… Krenula sam. Nasmiješim se suputnicima – odreda svi imali draga i vrlo prijazna lica. Izustih: “ Ja ću do Zagreba - treba li, prtljagu ću vam pomoći smjestiti…” Odgovora nije bilo (činilo se da djevojka me ne čuje). Okrenuh se potom drugoj, upitavši ju dokle putuje. Ponovno muk – samo zvuk kloparanja točkova po tračnicama… S nama i mladić jedan, novine športske raskrilio. “Kako vam se svidio jučerašnji derbi ‘plavih’?” Vjeđe stisnuh u nevjerici - ta zar i on me ne čuje? Tko to sa mnom putuje, tek sada promotrih bolje. Gle, roboti to su : urešeni skladno, ulašteni pomno! Niti uza se ljude, niti kroz prozor ljepote prirode ne vide oni. Od ušiju do struka žice im sežu i svaki od njih, neprestance, naredbe svoje utipkava… Užasnuta zavapih: “Strava! Srce me veže za stvorove ljudske, makar i nepoznate, a ne za strojeve – pomozi nam svima, moj Gospodine sveti…!” Tek utješno je znati da uskoro ću na odredište svoje prispjeti. Ivanka Brađašević
 5. A sadašnje prilike u kolodvoru Rijeka pokušali smo Srećo, Josip i ja prikazati u jednom videu. Na našoj je sindikalnoj stranici (www.spvh.hr) Napomena: nitko od nas nije profesionalac u tom poslu...
 6. Prenio sam tvoj prijedlog na našu web str., uz komentar: Zašto moliš - naredi!
 7. spvh

  Blagoslov vlakova

  U nekoliko postova bez ikakvog povoda uvlačili ste vjeru u priču. Nitko se nije ni obazreo na vaša podmetanja. Sad u isčekivanju ili najavi reakcije admina objavljujete da bježite. Sve u svemu prilično smušeno.
 8. Kao šinobus iz vašeg nicka pored garniture nagibnog
 9. Ines, rado bih ti ispričao priču o moru i koljenu.
 10. Baš nije fer pisati ni o blagajnicima, a ni o prometnicima kao polupijanim radnicima, jer to naprosto nije istina. Mogu se složiti da se negdje dogodi i takav slučaj, no to nikako nije pravilo. NIKAKO! Zašto administrator ne reagira na ovakve uvredljive postove?
 11. Moje, a i naše promišljanje na ovu temu možete pogledati na www.spvh.hr. s tim da sam večeras stavio i kratak video. Nije Bog zna šta, no naš je i za naše posjetitelje...
 12. Neupućen nije glagol... , toliko o tvom znanju. Ostalo nema smisla ni komentirati kao argumentiranu raspravu.
 13. Uvijek je zgodno pročitati mišljenja neupućenih... vrlo zanimljivo...
 14. spvh

  YouTube

  Onako, za dušu našeg malog sindikata napravili smo i kratak video o kolodvoru Đurđevac. Ako nekoga zanima može ga pogledati na:
 15. Istine radi moram reći da gornja konstatacija ne samo da nije točna, nego je i zlonamjerna. Sindikat potiče rješavanje ovakvih problema, tako da se isključi greška ili propust radnika. Preopasno je da se bilo tko igra s sigurnošću na željeznici. Nije istina, tamo čuvar ŽCPR-a ne prodaje karte.
×
×
 • Create New...