Jump to content

seabral

Administratori
 • Posts

  25079
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  69

seabral last won the day on August 24

seabral had the most liked content!

About seabral

 • Birthday September 17

About Me

 • Sex
  Male
 • Location
  Zagreb <--> Šilo
 • Interests
  760, 1000, 1435, ... :-)

Recent Profile Visitors

46648 profile views

seabral's Achievements

6,2k

Reputation

 1. until
 2. Ako se ne varam, i ti si do nedavno pedalirao nekakav bicikl. To bi ti u ovom slučaju bilo puno jednostavnije. Šta se u međuvremenu dogodilo s tim biciklom ? Zaboravio si napumpati gume ?
 3. Ti me zezaš ? Već danima pišemo o prekidu prometa vlakova na toj pruzi i uvođenju zamjenskih buseva "do daljnjega". I razglabamo da li ovo znači definitivni kraj te pruge, a istovremeno se nadamo da će ova pruga ipak nekako uspjeti preživjeti ... https://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/1174-l103-karlovac-kamanje-dg/&do=findComment&comment=712739 Ako to nije novonastala okolnost, onda sam se bez veze trudio editirati svojih 13 postova ovog putopisa i ubacivati više od 100 fotki umjesto isto toliko linkova na Photobucket na kojem te fotke svakog časa mogu nestati, a na našem forumu su se prikazivale s onim neizbježnim iritantnim Photobucket watermarkom.
 4. Obzirom na novonastale okolnosti na pruzi između Karlovca i Kamanja, odlučio sam obnoviti fotke u ovom putopisu, tj. zamijenio sam sve linkove na fotke s Photobucketa s fotkama koje sam sad uploadao na zeljeznice.net server. Iako su fotke snimljene vrlo jednostavnim fotićem i nisu na nivou sadašnjih fotki, mislim da ipak ovdje trebaju ostati zabilježene kao svjedok jednog vremena. Jer, nikad se ne zna šta nam budućnost nosi ... kako na Photobucketu, tako i na našem HŽ-u. Iskustva koja imamo nažalost nisu dobra ni s jednima, niti s drugima.
 5. until
 6. until
 7. Je li to biciklističko-pješačka staza ili "samo" biciklistička ? Pitam za frenda ....
 8. Eh, Renato ... možda je onda bolje da se ne hvalimo s tim koja smo godina proizvodnje ?
 9. Isprike na kasnom javljanju u ovoj temi. U vrijeme kad je nastala ova tema sam bio privremeno odsutan s foruma. Puno puta sam gledao ove sjajne fotke i čitao taj emotivan tekst. Prekrasno i jedinstveno ! I svaki put kad ovo gledam i čitam znam da je prvi post ove teme meni osobno najbolji post ikad objavljen u ovih 18 godina foruma. Bez premca. Ante, velemajstore !!!
 10. until
  https://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/17399-aktivnosti-kluba-željezničkih-modelara-zagreb-u-2022-godini/page/2/#comment-701841
 11. until
  https://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/17399-aktivnosti-kluba-željezničkih-modelara-zagreb-u-2022-godini/
 12. until
  Detalji:
 13. until
  13. burza malih vlakova i autića te 5. grand prix rc autića
 14. Moje laičko mišljenje je da bi to možda imalo više smisla kad bi pruga išla po ravnici od Rijeke do Bakarca. Ali ovako kad se pruga od Bakra diže uzbrdo prema Škrljevu, pa se onda uz promjenu smjera opet spušta u Rijeku, mislim da ne bi bilo previše atraktivno za nekakav prigradski promet.
×
×
 • Create New...