Jump to content

keko

Članovi
  • Posts

    343
  • Joined

  • Last visited

About Me

  • Location
    Zagreb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

keko's Achievements

1

Reputation

  1. Je, stražnji prozor zadnjeg vagona...
  2. Prije par dana sam išao iz Rijeke za Zagreb i odlučio sam ići vlakom. No vlak je iz Rijeke u polasku kasnio 45min, a u Zagreb je zakasnio 75min. Dok sam bio na faksu stalno sam se vozio tom prugom, ali sad tek vidim u kakvom je stanju. Pa to je sramota za tako jednu važnu prugu... Al nema veze... snimio sam filmić od Ogulina do Tounja (nisam znao kuda bi stavio pa evo ga tu)
  3. Svaka čast! Čitam ovo skroz od početka teme... To je pravi avanturistički duh!!! Ja se sam sa sobom ne mogu dogovoriti da sjednem na vlak i odem do Budimpešte.... Jedva čekam nastavak!
  4. Bok!

    svi objekti su prodani. Ostalo je još par lokomotiva...

  5. siky

    pozdrav jel si prodal garažu

  6. To sam si i mislio.... Hvala na odgovoru!
  7. Super reportaža! Svaka čast! Nego, hoću pitati... Vidim da Knin ima postavljene stupove za kontaktnu mrežu..., a vidim da KM nema. Je li je bilo prije rata i iz kojeg razloga je to? Znam da lička pruga nema KM, jel možda zbog unske?
  8. Svaka čast!!! dnovakovic Drugi put kad dođem u Osijek možemo skupa u neku potragu za lokomotivama... Pozdrav iz Zagreba!
  9. Onaj komad pruge na Zelenom polju trebao je navodno da ide do nove remize koja je planirana baš tu negdje. Ovo je planirano još u bivšj državi i mislim da to već pomalo zaboravljeno. Nije zaboravljeno. Evo isječak iz Osječkog GUP-a: Čestitam na putopisu, pogotovo Osijek incident. Večeras sam slučajno prošao preko zelenog polja i onaj komad pruge više ne postoji... Ne znam točno od kada, ali mi se čini da je friško
  10. Bravo, STIB! Tvoji postovi su najbolji.... Svaka čast!!!!
  11. KAko god da izgledali naši novi tramvaji, mislim da je super da su ih obnovili i da će poslužiti još dobar niz godina. Što se tiče organiziranja tram prometa - u osijeku se trenutno ni ne može drugačije organizirati promet. Iduće godine kada se sagradi još 6km nove pruge mislim da će promet biti itekako drugačije (nadam se i bolje) organiziran.
×
×
  • Create New...