Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

decec

Članovi
 • Content Count

  389
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About decec

 • Birthday March 22

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zagreb
 1. decec

  decec

 2. Pogledali smo, zastrašujuće. Jako mi je žao onog gospodina iz Slovenije kojemu su amputirali obje noge i to dosta visoko, a imao je samo 23 godine tada. Barem je preživio. :/ Netko je ranije napisao da su se obojica strojovođa i pomoćnik objesili, ali ispada da je pomoćnik umro doma, isto s amputiranom nogom, ako sam dobro razumio. Pričao je njegov sin u ovoj emisiji. Netko je spominjao da se vlak opasno ljuljao još kod Kutine, nisam siguran je li imao koje stajanje još osim u Brodu.
 3. Danas je pitanja trenutka kad će ukinuti i to malo putničkog prometa po Istri. Čitao sam ove komentare od prije 10 godina, ni onda nismo očekivali nešto puno, ali nije se ama baš ništa pozitivnog napravilo. Barem da se taj tunel radi. I ako je ikako moguće vratiti prugu do Rovinja. Što mislite, što je izglednije?
 4. Kad se otvara sisački kolodvor? Čini se da su radovi pri kraju...
 5. Strava. Nema rampe na tom prijelazu?
 6. Bilo bi bolje da ukinu tu stanicu jer nitko ne ulazi tamo pa da naprave stajalište Stari Pazin (to je cca 2-3 km prema Pazinu), tamo bi definitivno ulazilo više putnika, posebno kad se ide u školu.
 7. Velik dio (možda i većina) naših sugrađana misli da vanjska traka mora na prvom izlazu van, odnosno ako unutarnja traka želi izaći da je ovaj u vanjskoj mora propustiti. p.s. ja sam za gradnju treće trake KA-ZG. Ta dionica je najnatrpanija od svih i baš je teško voziti tuda, posebno ljeti.
 8. Jedna apokaliptična od jučer dok smo šetali onuda. Nažalost skoro sve fotke na ovoj temi su nestale, pa ako netko ima koju neka mi se javi na PM. Hvala.
 9. Stanley, može preslika VR Pula-Zagreb? Nisam uspio pronaći. Hvala.
 10. Hvala ti na karti, ovo je baš zanimljivo. Znači ta AC je trebala ići praktički BIH...
 11. S Uberom sam imao uvijek pozitivna iskustva.I super mi je njihova aplikacija. Dok s ovim zg taksijima uvijek problemi: auti smrde po pepeljari, bahati, bezobrazni, prekršaje stalno rade, a račun je posebna priča. Par puta sam jedva došao do računa, a kad zatražim račun nakon što mi kažu proizvoljnu preskupu cijenu, onda se još naljute kako mogu tražiti račun. Jadno. Prije par godina jedna od tih spodoba me vozila na aerodrom i lik me usred vožnje pitao jesam ja domoljub? Odgovorio sam mu da ne razumijem što to znači. Nadam se da Uber ostaje, jer će biti katastrofa ako mi preostane samo običan taksi.
 12. Nisam razumio, zašto oni nisu išli na taj brzi u 1 iz Vinkovaca, nego čekali jutro?
 13. Da li zna netko otprilike cijenu karte Buzet-Divača? Naime, uveli su vlak na toj relaciji, ujutro prema SLO, popodne se vraća (ali s nekim čudnim presjedanjem u Sežani). To mi je super prilika da izvidim iz vlaka tu dionicu.
 14. Super da se radi. Pa koliko dugo je to već raskopano? Preko dvije godine?
×
×
 • Create New...