Jump to content
zeljeznice.net

cee-lio

Članovi
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  ri-zg
 1. cee-lio

  cee-lio

 2. Zagreb-Beč pa Beč-Bratislava-Breclav (za što bi kupili dodatnu kartu) te Breclav-Prag (za što mi, pretpostavljam, onda opet vrijedi Citystar s obzirom da prugom Breclav-Prag ide i vlak iz ZG preko Beča)
 3. Molim Vas ako mi netko može pomoći što prije, na HŽ blagajni mi se ne javljaju.. Ako uzimam CItystar povratnu kartu Zagreb-Prag (nas 4) a prvo idemo do Bratislave pa onda u Prag, možemo li kupiti kartu od Bratislave do Breclava a onda u Breclavu do Praga nastaviti sa tom Citystar kartom? Ili je jedina opcija iz Bratislave se vraćati u Beč pa onda tek prema Pragu. Može li se to ovako presjeći a da nam Citystar onda vrijedi opet od Breclava (Breclav pa na dalje se prolazi i kad se ide preko Beča, zato pitam) ? Hvala
 4. Unaprijed se ispričavam ako je kriva tema.. Ali evo zanimalo bi me ako ima netko upućen u to, koji sve vlakovi, od ova 4 iz Zagreba za Rijeku imaju kupee (barem nekoliko), a koji isključivo one "autobusne" vagone bez kupea. Hvala!!
 5. Hvala na iscrpnom odgovoru... Radi se o ponedjeljku pa pretpostavljam da 825 neće biti toliko pun kao vikendom, ali svejedno da je "puniji" od vlaka 1823 unatoč manjem broju vagona na 1823.
 6. Upravo sam htio pitati, kakva je razlika između vlakova 825 i 1823, s obzirom da idu u slično vrijeme, kako bih se odlučio kojim ići... Dakle, postoji velika mogućnost da će 825 biti natrpan? A što mi možete reći za vlak 1823? Koje su razlike, prednosti, mane, posebice što se tiče situacije u kupeima između ta dva vlaka.. Hvala
×
×
 • Create New...