Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Damir

Članovi
 • Content Count

  653
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Rijeka
 1. Damir

  Damir

 2. Izgleda da se još čeka jer ona je još na kolodvoru u Ri parkirana.
 3. 01.02.2018. Obavit će se bruto proba sa Engleskinjom. Rijeka-Bakar strojno Bakar-Lokve sa 880t. Lokve-Rijeka strojno.
 4. Jako lijepo bojanje! Josipe kralj si...
 5. Tu leži već par dana. Ima li tko info.kada će početi sa radom,što se čeka?
 6. Evo njih tri na Škrljevu,već tu je 24 promila,a oko Melnica službenih 28 tj. 30-setak Fotka je lošije(zrnaste) kvalitete jer je mobitel snimao video i fotkao.
 7. Rado bih podjelio,ali dobio sam ih kao "samo za tvoje oči"... Ja se dogovora držim,a ako zeznem za mene više nema exkluzive,sorry!
 8. Vidio sam fotku...predivna je.Čak joj novo bojanje leži bolje nego na ASEA-ma.
 9. Na FB sam vidio da je stigla i da je u ZG RK. Dakle Transagent napada sa više lokomotiva od ove dvije spominjane? Neka-neka bit će zanimljivo za nas railfanove na Ri pruzi.
 10. Vidim da je moj predhodni post dobro odsječen!? Nije bilo vrijeđanja niti sličnih primisli,ZAŠTO? Nesmije se iznesti vlastiti stav o (karikiranju) izgleda lokomotive ili Vas smeta prvak HNL-a? Ako moderatori postupaju po pravilima foruma (koje sam odavno pročitao) onda sami sebi skaču u trbuh. Toliko sr...a pročitam dnevno na ovome forumu,a da nitko ne urgira i onda se meni krate postovi. Jadno!
 11. Ja ću samo jedno reći,a to je... Molim dispečere HŽPP-a,šaljite ju u Rijeku na IC 200 da je malo bolje pogledamo.
 12. Sv.Ana Rijeka Nagibni kao IC 200
 13. Početak je Travnja,a od RCCC prijevoza kontenjera iz Ri za Njemačku još ništa? Ima li neko kakav info?
×
×
 • Create New...