Jump to content
zeljeznice.net

pet4r

Članovi
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zagreb
 1. pet4r

  pet4r

 2. Iz ZG za PŽ i obrnuto vozi direktan vlak petkom i nedjeljom. Koliko znam to je vlak za studente i učenike. Mogu li ja kao "običan" putnik kupiti kartu za taj vlak i putovati s njim?
 3. Stvarno se gradi nadvoznjak ili se salis?
 4. Nitko ne zeli komentirati stanje u Cargu?
 5. Stanley, ako imaš vremena i volje trebao bi razmisliti da u nekom trenutku od svih putopisa napišeš knjigu (makar i samo u pdf-u). Toliko dobro to radiš da je šteta da ovakvi opisi, a i slike kolodvora i drugih željezničkih lokacija ne ostanu i za neka druga vremena.
 6. Vlak broj 4059 koji ide iz Ogulina u Zagreb već godinama kasni barem 20 minuta u dolasku u ZG. Koji je razlog njegovog kasnjenja? Zasto to nekako ne prilagode u voznom redu ako vec ne moze stici na vrijeme?
 7. Taman dok ovi stariji ljudi koji žive uz tu prugu umru, a svi mladi autobusima odu iz Hrvatske. Onda će na tu prugu staviti neku macosu staru 300 godina i obnovljenu 20-ak puta (s klimom koja neće raditi jer neki osigurač izbacuje jer eto mora to tako) da vozika gore dolje po pruzi za nekoliko nadobudnih putnika koji će imati vremena za vožnju s HŽ PP.
 8. Ne vrijedi ni za udaljenosti veće od 100km, a nisu ni jeftinije. Kartu putem terminala prvo treba uspjeti kupiti, ti terminali imaju ekrane na dodir s tehnologijom iz 2000. godine i uspjeti odabrati sve opcije iz prve je jednako dobitku na lotu.
 9. Ma sve je to jedna velika zafrkancija. Online aplikacija bi ovakva kakva je sad trebala hitno neke dodatne funkcionalnosti, aplikacija u sadasnjem stanju nije do kraja upotrebljiva. Skeniranje karte je jedna posebna prica zbog koje sam se ponovno poceo vracati na papirnate karte. Opcija da ne mogu dobiti povrat novaca za neiskorištenu kartu mi je samo jos jedan razlog vise da kupim papirnatu...vidi se da sve sto se radi je dogovorenu uz peceno janje i pivu, nigdje zdravog razuma....
 10. Zna li netko mogu li traziti povrat novaca za neiskoristenu e-kartu? Bila je povratna, iskoristena je za polazak, nisam ju iskoristio za povratak.
 11. Steta sto nema vise slika, predobri su to putopisi. Kupljenec ocekujemo od tebe jedan dobar izvjestaj s ranzirnog sad kad te krenulo s putopisima.
 12. Da, to bi bilo jako zgodno, pogotovo sad kad je karta za bus postala skuplja nego za vlak na relaciji ZG - PŽ. Koliko je trajalo putovanje dok je postojala direktna veza iz ZG do PŽ?
 13. http://www.034portal.hr/clanak.php?id=28842&naslov=-smij-se-danas--placi-sutra-
 14. pet4r

  Nazivi stanica

  Ima li neki poseban razlog zasto se stajaliste Nova Kapela Batrina zove tako da ima nazive dva sela u imenu, opcenito ima li neki razlog zasto sva stajalista koja imaju dva, tri i n naziva sela u imenu imaju toliko naziva umjesto da se samo zovu onako kako se zove selo u kojem vlak staje? Je li to inace praksa u cijelom svijetu ili smo to mi na balkanu izumili ?
 15. Ja sam mjerio preko aplikacije na mobu, uglavnom ostalo mi zabiljezeno max 169 😊
×
×
 • Create New...