Jump to content

sittingbull

Članovi
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sittingbull

  1. ha ha dobri ste. pogledah jedno i drugo, zastrašujuć pomor industrijskih građevina
  2. malo OT, ne zamjerite mi... je je pišu ploče s hrpom pogrešaka, sram ih bilo... ali stari dobri Tartaglia je još uvijek Tartaglia a ne "Tartalja" vidi: Tonko Maroević: Monografija, Galerija Klovićevi dvori, Zagreb 2003. Igor Zidić: Marino Tartaglia (1894 - 1984), Moderna galerija, 2009. Grgo Gamulin: Hrvatsko slikarstvo XX stoljeća, Naprijed, Zagreb 1987. itd...
  3. Pfaff, zločest si . Tripice s palentom , fantastično
  4. A Kanfanar? Kaj Šved ne staje u Kanfanaru i onda busom do Rovinja. Bar sam tako išao ko student. Ili sam nekaj !!!
  5. Parnjače su dimile kroz Trnsko tamo negdje do 1975. Bilo je buke ako sam otvorio prozor i gledao van. Dečki su znali zafučkat parom ako se kakav komad pojavio na prozoru. Na križanju sa današnjom Av. Dubrovnik stajao je manevrist s crvenom zastavicom i mahao, zaustavljajući fićeke i 101, koju bubu. Ulica je bila dvosmjerna, a tramvaj samo u 10 godišnjem planu. Pendolino je prošao vlastitm pogonom za jesenski velesajam, cijelo Trnsko uz prugu bilo je na prozorima gledajući to čudo. Zadnja kompozicija prošla je negdje 1996-7. Negdje 2000-1. uklonjena je pruga preko Av. Dubrovnik. Danas su samo nosači semafora iznad avenije, ostalo je uklonjeno.
  6. Vrlo lijepo, dobra ideja iz Splita u Rijeku Vlakom...
  7. Bravo! Krasan putopis kao i uvijek .
  8. Ovu kompoziciju vidio sam neko veče s prozora mog nebodera u Trnskom. Nisam dospio izvući fotkač... Godinama vrebam i ništa . Opet !
×
×
  • Create New...