Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

spqr5

Članovi
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  novi sad
 1. spqr5

  spqr5

 2. Probao, ne pomaže. Inače ih redovno čistim. Koristim firefox. Hvala u svakom slučaju
 3. Da li neko može da mi pomogne da rešim problem sa forumom? Naime, kada se duže ne prijavljujem na forum, pri ponovnom logovanju forum me vrati negde na polovinu 2012 godine. Da pojasnim, kada pritisnem "dugme" za prvi nepročitani post, forum "zaboravi" šta sam sve pročitao i vrati me na zadnji post, negde u 2012. godinu. Nije pomoglo ni "označavanje foruma pročitanim", ni otvranje zadnjeg posta, dešava se uvek isto (tj. posle pauze u logovanju od par nedelja). Postaje naporno prisećati se šta sam zadnje pročitao i pratiti temu. Ako neko može pomoći, unapred hvala! :ne zna:
 4. Meni nedostaje "dugme" za povratak na vrh stranice kod svakog posta. Inače, zadovoljan sam generalno izgledom foruma i cenim Vaš trud. Pozdrav i sretna nova godina!
 5. Tačno je da su vojnici bili statisti. Kako znam? Pa bio sam među njima! Hvala na buđenju lepih uspomena!
 6. Pozdav svim članovima i korisnicima foruma. Forum je vrlo zanimljiv i pratim ga duže vreme. Nisam postovao jer smatram da za sada ne mogu doprineti kvalitetnoj raspravi. Nova pravila su mi onemogućila da pratim najzanimljiviji deo foruma, no ovaj post verujem to rešava, iako ne vidim svrhu takvog postupanja. Po meni, veći problem je što eventualni novi korisnici ne mogu ni videti kakvih sve zanimljivih tema ima na forumu, pa se, samim tim, neće ni registrovati. Zbog toga, nova pravila gube svaku svrhu, jer će odbiti nove (stvarno nove) članove i korisnike.
×
×
 • Create New...