Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Vladimir S.

Članovi
 • Content Count

  578
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Samobor
 1. https://patroosh.files.wordpress.com/2013/10/rs_ihateeverything.gif Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
 2. Vladimir S.

  Vladimir S.

 3. http://www.novilist.hr/Nives-Celzijus-stavila-kapicu-zeljeznicara-Ovo-je-naslovnica-na-kojoj-ju-je-malo-tko-ocekivao?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange Teksta nema puno a za fotografije ipak morate otići na stranicu PJEVAČICA Nives Celzijus stavila kapicu željezničara: Ovo je naslovnica na kojoj ju je malo tko očekivao I Sindikat prometnika vlakova Hrvatske prepoznao je u Nives Celzijus sjajnu sugovornicu, te na svojoj naslovnoj stranici objavio fotografiju ove spisateljice i pjevačice, najavivši zanimljiv novinarski susret. Najavu novog broja časopisa objavili su i na službenom Facebook profilu uz kratki komentar: "Na peronu 90-91 -ljetni dvobroj. Možete pogledati i/ili prelistati ." http://spvh.hr/wp-cont…/uploads/…/07/NA-PERONU-br.-90-91.pdf h Ljetni dvobroj, časopisa "Na peronu", u času je postao pravi hit objava s brojnim komentarima. Seksepilna pjevačica trenutačno priprema novi ljetni hit "Odjebando" kojeg je već na profilima društvenih mreža i najavila. Zasigurno je nitko nije očekivao na naslovnici Perona, ali Nives i s kapicom željezničara i palicom u ruci izgleda vrlo privlačno.
 4. To me podsjeća na istinitu šalu iz drugog područja a prenesena na avio industriju glasi otprilike ovako. Koja je najbolja reklama za Airbus 320? - Boeing 737 MAX!
 5. http://tulpinteractive.com/on-time-every-time/
 6. Što je došlo tim austrijancima? Južina?
 7. A što će biti sa statičkim pretvaračima 👹 P. S. Jel prošla godina dana?
 8. Kako se rješava problem vozila parkiranih u profilu pruge. https://www.facebook.com/IdiotiUPrometu/videos/1934267443350235/ p.s. Link je na facebook ali mogu svi vidjeti.
 9. Pazi što pišeš jer će dobiti ideju i bagerom prokopati rupu do magme, da i mi imamo svoj najljepši vulkan u Europi. I opet buš ostao bez metroa.
 10. Kolega s posla svira u Guns 'n' Roses tribute bandu. Ovo je njihova izvedba pjesme November Rain s nastupa u Bikers Bear Factoryu prošli petak. Ime banda odlično se uklapa u naš forum. https://youtu.be/6ER8gq6_Mjk
 11. Evo ti odgovora. Vlada će pomoći novcima od propale kupovine F-16 a biti će možda i za Kostelićevu gondolu.
 12. Ovaj članak nije o HŽu nego je pljuvačina po Daliji Orešković i Bojanu Glavaševiću. Direktor je spomenut kao primjer njihove nedosljednost. Mogao je biti direktor Zoološkog vrta ili Botaničkog vrta ili Zagreb parkinga, sasvim nebitno. Članak nema nikakve veze s temom HŽ u medijima.
 13. Mislim da svoj gnijev pravednika ispoljavaš na krivom mjestu. Prilično sam siguran da nitko s foruma nije utjecao na donošenje odluke o gradnji žičare ili na onoga tko je tu odluku donio. To što si tu napisao trebao bi javno reći što većem auditoriju. TV ili radio bi bili najbolji a ako te ne žele pustiti u eter najbolji izbor su velike plakatne površine. Recimo one kod sva tri mosta preko Save. Nije ih puno, pa nije preskupo a dnevno prođe gomila ljudi dovoljno sporo da mogu pročitati što im želiš poručiti.
 14. Samo bi dodao da je Istarski ipsilon isto opravdan. Količina prometa je daleko prevelika i previše je nesreća, pogotovo tragičnih, na tom komadu ceste. Ostalo se slažem. A za novce vratiti... Valjda su mislili da su ih dobili na lijepe oči.
×
×
 • Create New...