Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

ben

Članovi
 • Content Count

  2032
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. osim murije još je dosta sindikata potpisalo takav ugovor. pa imam i ja tu iskaznicu.
 2. dakle živ sam. i pojašnjenje gornje fotke. 7. veljače je u zaboku i okolici održan zagorje trekk, prvo kolo treking lige. za one teri ne znaju kaj je to trek to je kretanje čez prirodu, na svojim nogama i uz pomoč karte. zna se gde je start i cilj, a ostalo čitaj kartu. na karti su ucrtane kontrolne točke koje treba redom obilaziti. e i ovaj cug kaj je moja srednja kčer fotkala je dopeljal 600 i nekaj trekera iz zaboka h veliko trgovišče na start. sve sam rekel.
 3. Ja moram reči da je se oko ovih vagona čista diskriminacija Zagorja. Prije nego kaj su renovirani peljali su samo po Zagorju. A sad kad su kakti malo bolji voziju sigde samo ne po Zagorju. Osobno kad se peljam s cugom gledim gde je taj vagon da se h njega ukrcam, jer se h zadnje vrijeme, zbog nerazumijevanja osoblja zagrebparkinga, pak dosta peljam s cugom. I uopče se ne bi bunil da se si ti vagoni deneju da peljaju po Zagorju. Bar ima mesta za sesti si kad je bar jedan h kompoziciji. A čak i takvo sedenje, kakvo je h tom vagonu je bolje od stajanja vuru vremena.
 4. ben

  Kolodvor Zabok

  Ovih dana se naveliko razni likovi motaju po stanici, nekaj meriju, crtaju, pa opet meriju... Navodno je to za projekte za rekonstrukciju
 5. denes hjutro sam videl nagibnog h velikom trgoviscu kad je bilo krizanje s 3003 h terom sam ja bil
 6. ben

  Klimatizirani Beet vagoni

  da ne fulam temu neki dan sam videl da se guma oko jednog prozora skroz sfrkala, vješalica je sve manje i još furt ne razmem da se uz tu silnu količinu elektronike nisu mogla napraviti vrata tera bi se sama zapirala (ne mislim na vanjska, nego na unutarnja) kak se zapiraju recimo na madžarima a po dobrom starom naslijeđu iz vremena beteja mnoga vrata se več niti na silu nemreju zaprijeti
 7. ben

  Klimatizirani Beet vagoni

  bar mene nemreš fulati kad sam budan pričam najglasnije kad spim hrčem najglasnije (ja znam da ne hrčem, ali zli jezici i zlonamjernici tak tvrde)
 8. ben

  Izvanredni događaji

  danas je brzi iz zagreba prema varaždinu zaustavljen u novim dvorima i tam smo stali skoro vuru vremena. dostigel nas je i putnički kaj s glavnog ide u 15.26. navodno je bil nekakav problem na prugi i nije se smelo voziti. e zna gdo kaj več o tome?
 9. ben

  Klimatizirani Beet vagoni

  bogme i ja, ali zato jer je jedino h njemu bilo mesta za sesti
 10. ben

  Izvanredni događaji

  a kao nema vagona. negde se u vagonima vozi po 4 putnika, odnosno u prosjeku ovog vlaka 10 po vagonu, a negde ih se vozi u prosjeku po 100
 11. ben

  Klimatizirani Beet vagoni

  to je zbog toga da putnici ne spavaju
 12. kad delam hjutro s tim cugom idem na posel. ak se dobro zmislim cjeli prošli tjedan su po tri vagona na tom cugu. vrlo često umjesto drijemanja na kakvom takvom sjedalu odstojim do zagreba.
 13. takvu garnituru zbilja nisam videl več jako dugo kak to da ja nikak ne vidim taj četvrti vagon??????
 14. da a hčera sam kupil kartu, povratnu tera vrijedi do ponedeljka
×
×
 • Create New...