Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

slavc

Članovi
 • Content Count

  693
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About slavc

 • Birthday October 24

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ljubljana Koseze, Slovenija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Včerajšnje dogajanje v Kosezah je bilo spet zelo živahno. Poleg številnih obiskovalcev, prevladovale so družine z otroci, se je oglasilo nekaj železniških modelarjev in mladinci, ki so z veseljem prevzeli vožnjo modelov po maketi. Te dni mineva že 22 let od stalne postavitve te makete. 😊
 2. slavc

  slavc

 3. Na Jesenicah se dogaja vsako prvo soboto v mesecu - 5.oktobra je izgledalo takole:
 4. Vsaka čast, podpis pod tvoj rezime.
 5. Danes smo se v Kosezah že 155-tič družili ob zasebni modulni železniški maketi. Nekaj fotografij današnjega dogajanja.
 6. Nova pridobitev na ZMŽMK od zadnjega srečanja v soboto je tovorni vagon JŽ Dt 52291 izdelek kluba Baat.
 7. Ja tokrat pridem na bolšjak v muzej. Lepo bi bilo da se srečamo in kakšno rečemo.
 8. V soboto, 18.maja 2019 med 15.00 in 18.00 se bomo ponovno družili ob zasebni modulni železniški maketi Koseze. Vljudno vabljeni, Vstopnine ni!
 9. Danes je bilo ponovno zelo živahno na in ob modulni železniški maketi v Kosezah
 10. V soboto, 13.aprila 2019 med 15.00 in 18.00 se bomo ponovno družili ob zasebni modulni železniški maketi Koseze. Vljudno vabljeni, Vstopnine ni!
 11. Sobotno dogajanje v Kosezah je bilo zelo pestro. Poleg številnih obiskovalcev, prevladovale so družine z otroci, se je oglasilo kar nekaj železniških modelarjev, s katerimi se nismo videli že nekaj časa. Skratka lep začetek letošnje sezone druženja ob zasebni modulni železniški maketi Koseze.
 12. Hvala za opozorilo V soboto, 16.marca 2019 med 15.00 in 18.00 se bomo prvič letos družili ob zasebni modulni železniški maketi Koseze. Vljudno vabljeni, Vstopnine ni! Istočasno se bo na isti osnovni šoli odvijala razstava LEGO kock imenovana 22. KOCKE FEST:
 13. V soboto, 1.marca 2019 med 15.00 in 18.00 se bomo prvič letos družili ob zasebni modulni železniški maketi Koseze. Vljudno vabljeni, Vstopnine ni! Istočasno se bo na isti osnovni šoli odvijala razstava LEGO kock imenovana 22. KOCKE FEST:
 14. Je že kaj novega v zvezi z dogodki povezanimi s proslavljanjem 50 letnice Kluba željezničkih modelara Zagreb?
×
×
 • Create New...