Jump to content
zeljeznice.net

Kurtz

Članovi
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Izvana huj a iznutra fuj. Čini mi se, da su u ex-jugi prošla vremena mehana, pošto tražiš posebice lokse, tračnice, itd, a zatvorili su dućan u Izoli, proizvodnju preselili u Kinu. Da barem naprave kutije kako treba, a ne, da nešto sj**** na loksi, kad ju prvi put izvadiš iz kutije, a čak moguće je, da se to dogodi već u tvornici, kad loksa prvi put stane u kutiju. Nema ni desetine milimetara prozračnosti u kučištu, i zbogom lijepi čelni logotipi. Imaš sve posebice dobar izbor u Mladom tehniku u LJ i u Moko u Viru kod Domžala. Ništa onda, put u Deželu. Valjda bude to to, kak' sam si zamislio. Thanks!
 2. A zašto piše celotna linija izdelkov?Gdje si to vidio? I moj savjet; napravi sebi i djeci uslugu, pa kupi nešto starter od Piko. ............A Piko ti je majka, nema šanse, da im tek tako izgrebaš lak, pa makar to bilo malko nepažljivosti. Ne mogu vjerovat, a onak lijepa web stranica od Mehana......Ogroman izbor i dobre cijene. OK, Piko, i gdje po njega, vjerojatno je najbliže Zagrebu i najveći izbor u Grazu. S tim, da ne bih htio start paket, nego posebno tračnice, posebno lokse i posebno vagone, jer mi se niti jedan start paket ne sviđa, nažalost. I da, htio bih veliku prugu (za sebe i klince) .
 3. Kurtz

  Gdje po vlakove?

  Nakon svega sada znam da ne znam (pazi ovo!) gdje imaju uopće Mehano asortiman, i ne zanimaju me setovi nego pojedinačni dijelovi.
 4. Kurtz

  Moko dućan

  Interspar i Muller kupovni centri u Sloveniji. Uglavnom su to ganiture, cijene od 35 do 60 eura. OK, zahvaljujem, ali mene zanimaju druge stvari - lokse, vagoni, tračnice, napajanja... a za početnika imaju primamljive cijene. Npr. trgovina Morimex u Hodoninu u Češkoj nudi cijeli asortiman Mehana i pogleć cijene..... http://www.morimex.eu/catalog_en.html
 5. Kurtz

  Moko dućan

  Što se Mehana tiće, imaju samo nekolicinu vagona (2-osovinski hladnjaki, 4-osovinski za pijesak ili tako nešto, pa 2 ili 3 vagona za kontejnere s 3x2-osovinska postolja), i nešto traćnica. Više su specializirani za Piko, Roco, Heris i Fleischmann. Pa gdje onda najbliže Hrvatskoj imaju najveći izbor Mehana, koji grad - trgovina, zna li itko?
 6. Kurtz

  Gdje po vlakove?

  Koji dućan točno misliš? Mogu ići provijerit pa javim kakva je situacija. Bio bih ti zahvalan, ali nekak' sumnjam, ipak je to malo mjesto.
 7. Kurtz

  Moko dućan

  Znači, najbolje je ići u Mokov dućan, sve imaju zar ne? Vidim da imaju i Mehano, jel' znaš možda da li imaju sav njihov asortiman?
 8. Kurtz

  Gdje po vlakove?

  Znao sam, buaahaa, šmrc Znači bilo negdje jednom u Sloveniji...... OK, samo da riješim sa ženom. Imam ideju, ak' joj spomenem da idem negdje di ima i H&M (canjki), onda sam na konju pa mi ne bu niti previše trubila i zvoncala. Gdje je najveći izbor (pogotovo Mehano) u Sloveniji ?
 9. Evo, krećem od nule a pošto sam zelenko u modelarstvu i ono me sve više privlači, moram od negdje početi, pa bih postavio par pitanje (pričam za H0 skalu): 1. Da li je za početak dobro krenuti sa nekim Mehano setovima i dodacima, jer mi se cijenom na netu čine privlačnima i kakve su njihove tračnice po kvaliteti? 2. Gdje ima trgovina sa željeznicama i opremom najbliža Zagrebu, pošto već neko vrijeme lutam i nema nigdje ničega u ZG (niti u Mulleru na Trgu nema više ničega od željeznica) ? U Sloveniji - gdje? 3. Imam dvoje klinaca i jedva čekaju da nešto više poduzmem, pa je vrijeme pitanje života i smrti (a bliže se i blagdani). Pozdrav svima!
×
×
 • Create New...