Jump to content

novi_šef

Članovi
  • Posts

    559
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by novi_šef

  1. Krenuli smo iz Lickog Lesca sa minus 6 put Perusica i onako usput pri punoj brzini krajickom oka primijetili da prelazimo preko starog mosta i naravno, a sto cemo nego malo prikocit ( tragove mozete uociti na pijesku uz cestu ispod Kikijevih nogu :mrgreen: ):

    LILPER1.jpg

    Uuu j****e, na idućem sastanku 1.RB organiziramo humanitarnu akciju za kupnju novih guma za Njivu :mrgreen:

  2. Valjalo bi, dakle, razgrnuti šipražje nedaleko Lupoglava gdje je Franjo Tuđman s ondašnjim suradnicima, uoči lokalnih izbora i izbora za Županijski dom Sabora 1997. godine, položio temeljni kamen za tunel kroz Ćićariju, kako bi se željezničke pruge u Istri spojile na hrvatsku željezničku mrežu. Za one koji još ne znaju, vlakom se izravno iz Pule do Zagreba može samo preko Ljubljane, a do 1990. godine istarske su željeznice bile u sastavu Željezničkog poduzeća Ljubljana. Sada oni navikli na željeznički prijevoz mogu iz Istre u ostatak Hrvatske tako da se vlakom voze do Lupoglava, a onda sjedaju na autobus pa do Rijeke, odakle nastavljaju putovanje vlakom.

     

    Tako piše uvaženi novinar Novog Lista Neven Šantić u svojoj kolumni na drugoj strani, posvećenoj predizbornim obećanjima.

     

    Riječki dio forumaša je bio ne samo vidovit, već i održao svoje obećanje, te razgrnuo šipražje... :kul

  3. Šteta da nisi produžio prema Deželi, preko g.p. Požane prema Kopru. Slovenski dio prijelaza je fantastičan jer je praktično ispod stijene i negdje oko kilometar daleko od naše strane.

    I onda kad uđeš u SLO ima jedan dio stare ceste prema Kopru gdje se vidi na brdu s druge strane koparska pruga sa povećim usponom.

×
×
  • Create New...