Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Hikari

Članovi
 • Content Count

  3
 • Joined

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  California
 1. Hikari

  Hikari

 2. Zahvaljujem na dobrodoslici! Detaljnije obavijesti o planiranom razvoju tramvajske mreze u Parizu i okolici mozete naci na: http://extension-reseau.ratp.fr/recherche_par_projet.html. Iako je tekst na francuskom, postoji karta s ucrtanim planovima pa ne bi trebalo biti problema s razumijevanjem. Prilicno znacajan povratak tramvaja u sustav javnog gradskog prijevoza. Pozdrav!
 3. Dobar dan! Dugo pratim forum ali se do sada nisam javljao. Kao sto pise u clanjku, linija T2 je produljena i sada ulazi u grad Pariz, dok je do nedavno zavrsavala u Issy-les-Moulineaux, na stanici RER Issy-Val-de-Seine (ne Ivry-Val-de-Seine, kao sto pogresno pise u clanku). Radovi su trajali prilicno dugo, a sjecam se da je peticija za produljenje potpisivana prije nekih deset godina. Inace, linija T2 otvorena je 1998, od 2003. (mislim) na toj liniji voze 6-osovinski posve niskopodni Citadis tramvaji, prvo samostalno, a od 2007. (opet, nisam siguran u godinu) skuplani. Planira se i daljni razvoj tramvajske mreze u Parizu i okolnim gradivima. Pozdrav svima!
×
×
 • Create New...