Jump to content

neo091

Članovi
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by neo091

  1. Kaže meni glavni inženjer kad sam slikao i snimao da je i njemu žao kolosijeka i da nama u Hrvatskoj izgleda ništa ne treba više..
  2. Video vađenja zadnje dionice kolosijeka luke Tranzit.Mislim da nema smisla više da stavljam slike,osim ako budete željeli nije problem,uživajte.
  3. Malo sam se odlučio odmoriti na stanici u nadi da ću uspijeti snimiti barem jedan vlak kad ono bingo! I teretni I putnički.. Danas nastavljam sa reportažom sa kojom sa počeo,upravo sam vidio kako su stigli strojevi za vađenje pa ću se uskoro spustiti i sve zabilježiti a do tada uživajte u novim slikama.Živili
  4. Kako se mom put bližio kraju odlučio sa i običi željezničku stanicu dravski most,na kojoj od rata nije uloženo niti kune osim u žutu ogradu na peronu. Ovo je među rijetkima ako ne i jedino križanje željezničke pruge i tramvajske pruge. Sama zgrada je u vrlo lošem stanju kao što možete vidjeti. Kad sam se već popeo do stare grade odlučio sam i malo obići željeznički most te nadvožnjak prije mosta. Nažalost nisam uspio naći ploču na mostu sa podacima tko ga je gradio i kada. Pogled sa mosta na nekadašnju luku Tranzit,ostala je samo dizalica. Još jedan pogled mosta smjer prema baranji. Povratak nazad prugom.. Usamljeni semafor.
  5. Hvala ti prijatelju na podršci,sutra nastavljaju vaditi kolosijek prema GK i naravno ja cu biti tamo da sve snimim i uslikam ovaj kolosijek koji odlazi i ropotarnicu povijesti.. Hvala na podršci.
  6. Hvala prijatelju vedrane,nakon sto sam napravio putopis svratio sam do zeljeznicke stanice luka drava koja je apsolutno zapostavljena i koja mi je bila blizu pa cu postaviti slike i o tom dijelu pruge a u ponedjeljak i utorak ne ceka nastavak vađenja kolosijeka koji treba biti izvađen,lp Matija
  7. Hvala ti prijatelju,ne znam kako da objasnim ali sam nekako emotivno vezan za ovu prugu jer sam odrastao s njom dok sam gledao prije rata kako se teret izvlačio preko te pruge,nadam se da nisam dosadan jer imam slika jos koje bi postavio sutra jer mi je admin rekao da smijem postaviti 10 slika po postu i to ću ispoštovati.
  8. Pogled prema luci Tranzit i Vukovarskoj ulici. Pogled prema Glavnom kolodvoru i trasa koja se još treba izvaditi. [ Izvađeni dio trase prema glavnom kolodvoru. Izvađena trasa do Vukovarske ulice. Nakon prelaska vukovarske ulice trasa koja je već izvađena. Prolazak pored bivše tvornice OLT i pogled prema Vukovarskoj semafor još uvijek radi. Prolazim dalje poreg tvornice OLT prema Tranzitu,gdje se nekada vidio i kolosijek za tvornicu ali je zarastao u šikaru. Nastavljam prema Tranzitu.. Prolazak pored skladišta.. Zadnji dio trase.
  9. Lijevi kolosijek je za baranju tj.koridor Vc,desni za Transit,pogled prema dravi.. screenshot utility
  10. jel može mala pomoć kako da postavim slike i video a da svi vidite?
×
×
  • Create New...