Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

dinkos

Članovi
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. ured je napravljen u mjerilu 1:10,nije vezan za određeno razdoblje...htio sam napraviti nešto novo.Od materijala sam koristio stiropor za zidove,a pod je od štapića za sladoled.prozor je od letvica,i sve ostalo uglavnom od drveta...
 2. javljam se ... ideja za svaku pohvalu!!!
 3. još malo slika iz faze gradnje... izrada zakovica... izrada krova...
 4. nije u HO mjerilu,otprilike je dužine 60 cm,širine 22cm.Kotači su od drveta jer nastojim što više koristiti drvo,a i problem mi je nabaviti metalne-promjer 80 mm.Bit će lijepši kad se obojaju-primjer na putničkom...
 5. Potpuno se slažem sa Vama,uz još malo više truda oko bojanja bili bi još bolji...hvala na komentaru!
 6. Imate još mojih modela od drveta u temi" vaš HO vozni park 2" na 10 strani,gdje sam ukratko i opisao u kojem su mjerilu izrađeni... hvala na pohvalama!
 7. dinkos

  tramvaj 1:8

  SVAKA ČAST već sad se vidi da će biti jako lijep model i da je uloženo puno znanja i truda!Zanima me po kojim nacrtima radite model i gdje ste ih nabavili?
 8. Hvala puno,slažem se sa Vama i vjerujem da ima još onih koji vole ono što rade i neka se ohrabre da to pokažu.Ni meni nije bilo lako staviti modele na post zbog straha od komentara,ali svaki komentar pa i negativan je dobronamjeran i zato samo NAPRIJED.
 9. Neki od modela imaju i prozore od plexiglasa,ali u principu većina njih nije ni završena do kraja.Vjerujem da bi bili još ljepši da imaju više detalja od slova,natpisa,itd ali što je tu je.
×
×
 • Create New...