Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Miha

Članovi
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  grad Đakovo
 1. Miha

  Miha

 2. Da ali ja sam mislio "volontirati 1 god" u Hž-u kako bih stekao radno iskustvo, na to sam mislio a ne na zaposlenje ? Kako stvari s takvim ponudama stoje ?
 3. Pozdrav, Dali će biti kakvih promjena na trasi Osijek <-> Strizivojna-Vrpolje tj. dali je trenutno što u planu što se vlakova tiče ?
 4. Sve dionice elektrificiranih pruga na kojima trenutno voze klasične garniture. Pa jel ne bi bilo malo tijesno i neudobno pogotovo preko ljeta na nekim dionicama gdje bude krcato ljudi i prtljaga ?
 5. Da li će uvesti i vagone za Rijeku ?
 6. Koliko sada dođe karta za bicikl i gdje se kupuje ?
 7. Ne znam ja sam dobivao povratne i po 7 dana tako da .... Za K-15 ne znam da li je moguće produljiti dulje od 2 mj. jer ja ako već tako dugo moram negdje ostati kupim za jedan smjer sa iskaznicom K-33J i na kraju me izađe isto kao da sam odmah uzeo povratnu. Dakle ništa ne gubim nego samo imam neograničenu povratnu.
 8. Nisu još stigli sve poubacivati... npr. za relaciju Rijeka -> Moravice još nema podataka itd...
 9. To je politika našeg Hž-a odakle će se što odvesti na rekonstrukciju i gdje će se to vratiti....
 10. Brzina prijetalju je problem... Svi misle a neće vlak sad baš naletit....
 11. Miha

  Unstoppable 2010

  Predobar film po meni...
 12. Ma znam, al naljutilo me ono prostačenje od onog korisnika kojemu ni ime nije vrijedno spomenuti kako priča o Osijeku. Kad je netko od nas tako prostačio i sl. na račun Zagorja ili Varaždina ? Mislim stvarno nije u redu i mislim da bi se to u najmanju ruku trebalo izbrisati ako ne i sankcionirati takvo ponašanje.
 13. daj malo odje.. s osijekom. kaj vam nije dost kaj sve renovirano završi tam? a imate putnika cjelu godinu ko zagorje h tjedan dana Ma da ima Zagorje toliko putnika ne bi tamo slali najstarije vagone koje nađu u svom depou.... Ili je to stvar većeg broja (ne)discipliniranih putnika koji su skloni vandalizmu ? Zbog toga ni ja ne bi ništa novo slao u Zagorje. Zato ne diraj naš Osijek bez razloga jer ipak je to na neki način centar Slavonije
×
×
 • Create New...