Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

m12brk

Članovi
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About m12brk

 • Birthday 06.01.1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sveti Ivan Žabno

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vjerojatno Webasto smrdi. Po mojem iskustvu u Macosama je sve moguće. Jednom zimi kraj prozora zaspao, probudio se rukava bijelog od snijega.
 2. Izvor: https://luka-vukovar.hr/prekrcaj/ Ne znam koliko su im relevantni podaci za 2019.
 3. S tom perspektivom ćemo se načelno složiti, ali to će se eventualno desiti za par desetljeća. Umješani su tu interesi velikih riba koji neće htjeti odvrnuti europsku pipu za to, isto kao što će otezati lovu za "nizinsku" prugu koliko god budu mogli.
 4. Kako je to lagano napisati, bez izloženih ikakvih argumenata. Nemam nikakav stav, otvoreni um, pa molim da me uvjerite.
 5. Lajkam Singaupur. Prije par godina sam vidio da je klinac popio dobre batine kraj Zuga u Koturaškoj u popodnevnim satima. Stanar ga ulovio, skoro sam mu se pridružio.
 6. S obzirom na dosadašnju ekspolataciju u Bosni, nekako mi ova priča o problemima 1141 na riječkoj pruzi ne zvuči uvjerljivo. Prije da će biti klasično ne održavanje. Komentar?
 7. m12brk

  m12brk

 8. Njemci, naši najveći prijatelji i partneri. Lol. Not. Nakon MTU, vjerojatno će i neki dan spominjana vw tvornica završiti u Kragujevcu.
 9. Mene ne čudi ni malo.
 10. I to nam je dijagnoza cijelog društva. Neznalice koje nikada same nisu nešto napravile, sveznalice pune sebe, ali zatrovane žući, cinizmom, defetizmom...Glas racionalne osobe rijetko nadglasa te galamdžije.
 11. Glupost naših medija i fb komentatora je beskonačna. https://www.index.hr/magazin/clanak/zbog-ove-snimke-hzovog-vlaka-u-kvaru-iseljeni-hrvati-pisu-srecom-smo-otisli/2126205.aspx
 12. m12brk

  HZ PP 7023

  Ako su ugovorili, Končar, ako nisu nitko. Pitanje na razini, ako zađe sunce, hoće li biti mrak.
 13. Savršena dijagnoza ne samo stanja na ovom forumu, nego i općenito hrvatskom društvu.
 14. Linkovi na slike ti ne rade.
×
×
 • Create New...