Jump to content

bitter

Članovi
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bitter

  1. Zlo u obličju žene otima Skretničarev fotić i okida most (oh čuda) Skretničar brzo ponovo uzima stvari u svoje ruke... Svi odlaze, meso je nezaštićeno...sad je prilika...misli brzo! Tu lejt... gaddemit!!! No čini se da nije S. jedini koji ima takve ideje...čini se da Egerke smišlja diverziju ez vel Obruč se steže... U stanci između onog ćevapa i one pečenice, stigao je Skretničar opaliti, mislim, okinuti i ovu krasnu Makooozu Želuci puni, razmiljesmo se kao rakova djeca... tako Skretničar i Neutralac odlučiše okrenuti nam leđa i otići svojim putem...u inspekciju mosta. (no dobro, da budem iskrena, bila sam pozvana, al s refleksima jednog prosječnog puža, nda, ko bi me dočekao? ) Pogled prema kolodvoru: I na most: A onda je fotić na izdisaju ispustio svoj zadnji patnički krik i zaklopio svoje umorno oko...do sljedećeg punjenja. Tako da nismo mogli dokumentirati posjet Vž kolodvoru. Umorni nakon cjelodnevnog plajzanja po pruzi, sačekuša i sličnih akcija, te depresivni nakon susreta sa zelenom Bondofkom i đuranom, sjeli smo s Portosom u auto i krenuli doma. I zaspali. Barem neki od nas (kriva sam). Podsused, 8085, Glavni, doma, krevet. Fala Ruxu i Portosu kaj su nas trpili S nestrpljenjem čekamo idući susret ovakve vrste...definitivno prije idućeg srpnja
  2. Nda, sad je red na mene da kažem kak mi je bilo super i če-če i kak jedva čekam reprizu, tj novu epizodu. Okej, bilo mi je super i če-če i jedva čekam novu epizodu. No, da nastavim priču što ju je započeo onaj koji se skretničarem predstavlja (mulja svekoliko rejlfanovsko pučanstvo [u nastavku, s.r.p.], no oprostit ćemo mu, jelda?). 2063, shrvan od bola što ga njegova 2044 (jel je?) prepustila na milost i nemilost gomili čudaka (čitaj-rejlfenova ), i spoznajom da je nekim čudom završio u Remetincu, ni kriv, ni dužan, pomislio je, nema što izgubiti, i odlučio se suprotstaviti velikoj plavoj (bilo bi bolje da je zelena, al nije da možemo birati) lokomotivi. Ipak, nakon mukotrpnih pregovora, nagovaranja i vabljenja raznim prehrambenim proizvodima (a tekući su već krenuli u opticaj), popustio je, te krenusmo dalje. Sljedeća naša stanica bijaše Marof. Novi Marof. Pogled na s.r.p. koje se razmiljelo kolodvorom s jedne strane... i pogled na drugu stranu, gdje je trava uvijek zelenija. dok muljator fotka prugu, kolega rejlfen Pfaff okida jednu iz serije "željeznica i lj..." Ne da nam vrag mira, pa moramo dobro provjeriti svaki kutak kolodvora. Apsolutno me oduševio ovako oldskul uređen interijer: (obratite pozornost na instalaciju u ćošku) uhvati me nostalgija kad vidim ovakve stolčeke Ipak, nismo se dugo zadržali unutra, jer je cug zafučkal iza zavoja, i trebalo je zauzeti dobre pozicije za fotkanje (ili smetanje Drempi, koji je trebal upozoriti tulavu babu da mu se makne iz kadra ) Već je tu (i novi forumaši u njemu)
  3. Odlične fotografije, još bolji tekst! Posebno su mi se svidjele ove dvije mlade damice...
  4. jučerašnji izlet do samobora: s vlakom do stanice Zaprešić- Savska: obzirom da mobitel i nema preveč memorije, čuvala sam ju do skele (to smo već preko): i sava...
  5. krasan putopis! nažalost, zadnjih par godina ne motam se tim prostorima (Zaprešić, Samobor), ali sjećam se da sam tom skelom prije skoro deset godina prelazila Savu...do sad sam već i zaboravila na nju. Hvala na podsjetniku!
  6. gledam,gledam i gledam, al moram priznati da i dalje ne kužim razliku. osim debljeg sloja snijega na jednoj od fotki.
  7. lijepe slikice, oduševila me slika blagajne.
  8. mislim da ne trebam posebno naglašavati da je putopis odličan (to vjerojatno možeš i sam zaključiti iz reakcija). u svakom slučaju, sad si nas navukao, i nema ti druge nego put pod noge i novi putopis na forum!
  9. nemoj da opet dugo moramo čekati na nastavak! odlične fotke
×
×
  • Create New...