Jump to content

Chapz

Članovi
  • Posts

    795
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Chapz last won the day on December 9 2022

Chapz had the most liked content!

About Me

  • Location
    Frankfurt / Brdovec

Recent Profile Visitors

3037 profile views

Chapz's Achievements

1,4k

Reputation

  1. Meni je nevjerojatno da se toliko prostora i svega u vlasnistvu Infrastrukture samo tako ostavlja da propada. Bilo bi bolje ako im ne treba, sve fino ocistit pa il nek raste postena suma ili prodaj nekome tko ce znati sta napraviti s prostorom. Infra je zivi muzej gdje sve izgleda kao da je jucer rat zavrsio...
  2. Web stranica im prikazuje staticki vozni red, dakle isto ono sto mozes kupit na papiru pa procitat, vidis i na web stranici samo je pretrazivanje preko svega toga brze ili jednostavnije, ali podaci na web stranici su nazalost kao i na papiru - konstantni. Nije do tehnologije nego do HZPPa, normalne zemlje imaju sustave u kojima web vozni red odgovara realnom stanju na terenu.
  3. Jel to pruga malo "propala" prije skretnice ili mi se samo cini? S obzirom da je nova, ocekivao bi da je ravna kao staklo. Nevezano, bilo bi super da ima neka autobusna linija koja bi povezivala okolna mjesta sa stanicom s obzirom da u blizini bas i nema nesto stanovnistva. Npr Zapresic Sjever - Novi Dvori - West Gate - Bistra.
  4. Chapz

    Zagreb danas

    Zar nije u kolodvorima osoblje unutra 24/7? Postavit kamere sa svih strana te reflektore sa strana koje nisu osvijetljene koje se pale na senzor. Pogotovo danas ima i jeftinih kamera koje ujedno imaju i zvucnik, pa bi npr osoblje moglo pratit i stanje oko kolodvora te kroz zvucnik na kameri dalo informaciju "alo mali, razguli dok ti nisam policiju poslao". S obzirom na cijenu prefarbanja cijelog kolodvora, sistem sa kamerama je badava.
  5. Ne znam jel ovo zalosno ili smijesno... bolje da su produzili neke somove iz Marofa do Dobove, vjerojatno je ekonomski isplativije nego preslagivanje lokomotiva i vagona, prvo na Glavnom pa poslije i u Dobovi. Ili nek posalju medjunarodnog Sveda, bio bi dovoljan.
×
×
  • Create New...