Jump to content
zeljeznice.net

Perando

Članovi
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Perando

  MS TRAIN SIMULATOR 2

  na ovo sam naisao neki dan, neznam je li istina ili se netko nasalio: http://www.tsinsider.com/en-US/Pages/default.aspx
 2. koliko traje vremenski ta njihova verifikacija, jos nesto, kako ide sa carinom, porezom i poštanskim trošovima?
 3. Perando

  Šveđani

  proizvodi li netko maketu te zeljeznice?
 4. Ako bi mi rekao nesto vise od placanju paypalom bio bi ti zahvalan, vjerujem da i druge zanima. Cuo sam da je paypal od nedavno dostupan i u HR ali znam da nesto mozes a nesto "ne mozes"... Na koji način je servis PayPal povezan sa tvojim računom?
 5. Perando

  Tračnice

  Ima ta trgovina u BTC centru neku stranicu možda? Jesu ti Konrad motori oni mali sto idu u bijelo plastično kučište čije je slike neko postao na forum? Kakva je još ponuda u tom Konradu u BTC centru?
 6. Perando

  Tračnice

  A dobro, di mogu nabaviti taj vražiji Peko ili Piko ? Također za one motoriće za skretnice nisam skužio ko prodaje, stranica je na njemačkom, a ja i njemački...
 7. Perando

  Tračnice

  šTA JE SA SKRETNICAMA, meni bi trebale one koje mehanizam imaju "skriven"?
 8. Perando

  Tračnice

  Šta mislite o Mehanovim fleksibiklnim sa oznakom "FeGalvanized"?
 9. Perando

  Tračnice

  U fazi sam prikupljanja literature, planiram sloziti vecu maketu zeljeznice. Imam brdo starih mehano /mehanotehnika tračnica ali planiram kupiti nove jer jednoga dana planiram preci na dcc. Zanima me kakve tračnice preporucate, fleksibilne ili obicne, kojeg prpizvodjaca, di nabaviti i po kojoj cijeni. HVALA
 10. Set 90 mit LH90 249,50 EURO Set 100 mit LH100 289,50 EURO Koja je razlika među ova dva seta i di se mogu nabaviti po cijeni koju si naveo?
 11. ma super onu zgradu si napravio sam ili je kupljena?
 12. Perando

  upload

  kada kliknes na "host it" javit ce ti se ova slika: kopiraj onaj dio teksta koji vidis plavi. nemoras koristiti img oznake jer su one vec unutar teksta.
 13. dakle, kao sto sam najavio bacio sam se na posao! kao predlozak sam uzeo ideju sa http://www.trevinocircle.com/wtw.asp dolucio sam za pocetak izgraditi jednu stjenu samu za sebe, znaci nije povezano sa nekim (ne)postojecim layoutom. tema je "americki zapad" haha kako smjesno zvuci salu na stranu, ta mi je tema layouta daleko najinteresantnija. znaci zapoceo sam sa stiraporom i stirodurom koji sam ljepio drvofiksom kako bi dobio oblik neke stjene u pustinji. nakon toga premazao sam sve sa jednom rukom gipsa kada se sve skupa osusilo dao sam drugu ruku sa gletafiksom. ne nije slag sljedece planiram kada se osusi dati jos ruku ili dvije gletafiksa a onda poceti detaljnije oblikovati stjene. do sada me ovo stajalo nekih 4 sata posla.
 14. prvo, sretna nova 2006! inace, ja sam odlucio izabrati pocetak 2006 za izradu svog prvog "ozbiljnog" layouta. za pocetak cu napraviti jednu planinu, tek tako, odvojeno od layouta, slikati je i pokazati vam! planiram svoju zeljezicu, staru skoro koliko ja zamjeniti jednom novom, modernom zeljenicom temeljnu na dcc-u. sada ide moje pitanje... planiram uzeti Lenz Set-90 http://www.lenz.com/products/sets/index.htm pa me zanima vase misljenje. takodjer me zanima gdje se "u blizini" moze kupiti (npr. italija) hvala!
 15. Perando

  maketa od nule

  doticnih pustinja? ma moze i nekih lokalnih za prvu ruku...
×
×
 • Create New...