Jump to content
zeljeznice.net

accord

Članovi
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Days Won

  1

accord last won the day on November 8

accord had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zagreb

Recent Profile Visitors

3,851 profile views
 1. Hvala dečki. Prijatelj će sad znati što je. Zove me jutros i pita je li to zviždaljka od parnjače? Rekoh, znam gdje ću saznati budući da sam parnjaču vidio jednom sa 6 godina života. 👍
 2. Vjerojatno je ovo zviždaljka s neke parnjače. Zna li netko s koje je to parnjače? Tko bi bio proizvođač zviždaljke? Kupljena je na Jakši.
 3. 😀 joj Tram, trebao si samo "like" stisnuti kao što sam ja tebi
 4. Pohvalio bih srčeko s desne strane. Naime, kada se postavi miš na njega iskoče smajlići Thanks, Hahaha, Confused, Sad i Like. Ovim putem ujedno i apeliram sve članove koji su dosada postavljali odgovore kao što su "odlična slika", "super kadar" i tome slično da umjesto toga odaberu jedan od smajlića. Osobno smatram da nema potrebe za ovakvim postovima, pogotovo sada kada se može ostaviti "like". Jako je iritantno kada surfam po forumu i otvaranjem novih postova pročitam "odlična slika." Čitam cijeli forum i ovakvi postovi su bespotrebni. Za sve one koji se ne slažu samnom, yebite mi sve po spisku...
 5. accord

  accord

 6. Jebo ih turizam. Budući da zadarska zračna luka ima neki promet, možda bi se jedino dala opravdati izgradnja nove prigradske elektrificirane željeznice koja bi povezala zračnu, trajektnu gradsku i brodsku teretnu luku. Ne znam samo s kojim i čijim novcima
 7. U razdoblju dok je u Karlovcu bio dodir napona, kakvog je imalo smisla prevlačiti ASEAu od Karlovca do Ogulina? Ako se u Ogulinu ostavi ASEA, tamo se ne može sama pomaknuti jer je iznad nje 3 kV. Jedino ju opet može vratiti Žutka u Karlovac.
 8. Evo nešto s fejsa: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2785182204825301&set=gm.1374803716003576&type=3&theater Znaima me koji je ovo vlak? Rijeka Express, Rivijera Express, Adritika ili neki kojemu ime ne znam?? Učka nije jer je stizala u Rijeku prije 6.00 i već se dobro razdanilo.
 9. Ovo je već drugi debilizam u kratkom vremenu. Prvi je bio nedavno kada je glupavi drot zaustavljao vlakove na Zaprešićkom području.
 10. Prozračivanje tunela bi mogla biti zapreka :ne zna:
 11. accord

  Šveđani

  Pretpostavimo da takvi likovi žive na roditeljskoj grbači i da sve novce koje dobiju od uže rodbine stuku na to. Možda i kradu. No, ono što kruži po youtubeu, oni imaju pune ruksake sprejeva. Jedan sprej je najmanje 30 kn, neka ih stane 15 u torbu, to je 450 kn! Mislim da im je to dosta za jednu stranu vagona! Umjetnost s tuđom lovom.
 12. Upravo to zglajzan. Kod nas stalno neke pojave izmještanja pruge. Svima pruga smeta i zato jesmo tu gdje i jesmo. Nadodao bih i da je Karlovac isto spominjan u kontekstu neke obilaznice, Bibinje po stoti put. Nema tu budućnosti za željeznicu!
 13. Sedam naselja tvore jedan grad (Kaštele) pa je stoga i jedan gradonačelnik, sada Denis Ivanovič, sutra tko zna tko. Pa mogao se on izboriti da pruga dođe iz Labina s Trogirske strane. Rekoh već; BIBINJE 2.
 14. Sad sam gledao RTL Direkt i gradonačelnik Kaštela je iz svojih usta izvalio riječ Rudine. Pruga će se u Rudinama odvajati. Jesam li gluh?????
×
×
 • Create New...