Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 15.09.2022 in all areas

  1. Cisterne na čelu sa 490-006 polako se zaustavljaju na trećem kolosijeku kod izlaznog signala u pravcu Meje. Na drugom kraju štitnog kolosijeka na čeonom kraju utovarne rampe smjestilo se ovo kombinirano vozilo Francuskog proizvođača L. Geismar iz grada Colmar. Tvorničke oznake nalaze se samo na jednoj strani vozila i fotografija nije mogla biti bolja zbog male udaljenosti bočnog zida utovarne rampe.
    3 points
  2. U međuvremenu s morske se strane pojačavaju zvukovi vlaka, koji se penje iz Meje pa sam morao prekinuti fotografiranje strojeva i radnih vozila na prvom kolosijeku i i vratiti se pred prometni ured. Ovdje ima bar malo više prostora "Train Croatia" prolazi bez zadržavanja sa praznim vagonima po novu pošiljku žitarica vrlo vjerojatno iz Ukrajine "Train Croatia" za sada jedini u prometu na ovoj prugi drži u prometu el lokomotive sa 6 pogonskih osovina. Nakon prolaska "praznine" iz Rijeke, cisterne i dalje stoje i čekaju na trećem kolosijeku, a ja sada s druge strane pokušavam snimiti sve na prvom kolosijeku. Za početak ovaj div, koji je jedva stao u vagon.
    2 points
  3. Danas 14. rujna 2022. između 18 i 19 sati kratka šetnja kolodvorom Plase. Vozilo HŽ Infrastrukture viđeno jučer u remizi na "Mlaki" danas na 1. kolosijeku blizu stare 3 KV EVP. Upravo sam se spremao fotografirati sve radne strojeve i vagone, koji rade na uređenju usjeka prema Karlovcu začuo se zvuk sirene i evo na treći kolosijek ulazi Akiem 490-006 sa cisternama za Šoiće. sutra ostalo..... (ne budem pisao "nastavak" kako se ne bi pojavila kakva misteriozna fotografija).
    2 points
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...