Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 18.01.2022 in all areas

  1. 20 minuta kasnije kolodvor Škrljevo Vectron sa cisternama iz Šoića ulazi na treći kolosijek prolazi kolodvorom i ulazi u tunel Baudine HŽPP 1141-302 na vlaku 4001 čeka autobuse iz Rijeke, koji voze umjesto vlaka zbog zatvora pruge
    3 points
  2. Bakar Nedelja 16. siječnja 2022. prvi kilometar uspona prema Škrljevu. Prijelaz pruge još uvijek osiguran brkljom sa ručnim spuštanjem i čuvarom. Nisam se pravo ni parkirao i evo vlaka! No što je sad to? Prvi mah mislio sam kako je samo strojni, no ovo je rijetka fotografija HŽ serija 2041 na čelu vlaka iz Bakra. Kameni masiv iznad pruge je konačno osiguran i ograničenje brzine, koje je počinjalo odmah nakon prijelaza u pravcu Škrljeva je ukinuto Mali dizel, koji me je pred 50 godina vozio brzim vlakom od Oštarija do Knina nastavlja svoj put. Još će se dva puta okrenuti za 180 stupnjeva prije nego nastavi zajedno sa prugom iz Rijeke do Škrljeva. Nakon 15 minuta pogled sa rive pored pekare "Bakarski baškot" vlak je u brdu gore još par stotina metara do bivše rasputnice Kojonac.
    3 points
  3. Kolodvor Bakar istočna strana ponedeljak 17. siječnja 2022. kraj pruge Škrljevo - Bakar prvobitna stacionaža od rasputnice Kojonac kontaktna mreža 3,000 V istosmjerne struje protezala se skoro do kraja no sada su zadnji stupovi odrezani pogled na očuvani dio bivše čađare, koju je posluživao slijepi kolosijeka sa grudobranom pogled na kolodvor ispod D-8 "magistrale"
    2 points
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+01:00
×
×
  • Create New...