Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04.10.2021 in all areas

  1. Milicajci su imali bolje i konkretnije metode uvjeravanja nego policajci
    3 points
  2. Ovakve... pozdrav Darko
    3 points
  3. Nekada su milicajci svako malo bili na kolodvorima jer su znali da se probisvijet skuplja na njima, danas je policajce rijetko vidjeti.
    2 points
  4. Je....i meni mušice stalno putuju oko nosa kad popijem gemišt. Čube obrišem rukavom.. ali opet putuju....?
    2 points
  5. Na Faca-knjizi sam pronašao Dragecove slike zapadnoga kad se obnavljao 2007 godine Nažalost kod nas nešto lijepo ne može dugo ostati takovo, ružno onda nitko ne dira...
    2 points
  6. Još nekoliko slika Zapadnog kolodvora Nema vlakova ali barem se može slikati objekte 2013 sam slikao iz otprilike istoga kuta i vidi se da se ništa promijenilo nije, jedino ima još više črčkarija na fasadi Ovi vagoni će pustiti korijenje
    2 points
  7. Odmah bi se digle brojne udruge za ljudska prava radi nehumanog postupanja, slijedile bi sudske tužbe radi ozljeda i maltretiranja a i policajci bi disciplinski odgovarali....zato nam je tako jer više nema straha od policije!
    1 point
  8. Zar nije u kolodvorima osoblje unutra 24/7? Postavit kamere sa svih strana te reflektore sa strana koje nisu osvijetljene koje se pale na senzor. Pogotovo danas ima i jeftinih kamera koje ujedno imaju i zvucnik, pa bi npr osoblje moglo pratit i stanje oko kolodvora te kroz zvucnik na kameri dalo informaciju "alo mali, razguli dok ti nisam policiju poslao". S obzirom na cijenu prefarbanja cijelog kolodvora, sistem sa kamerama je badava.
    1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...