Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 29.04.2021 in all areas

  1. Malo svašta, ovih dana Iz območja državne meje već dugo nema novih vijesti. Korona je sve umrtvila, a moja penzićka malenkost srećom i oprezom još odolijeva toj napasti. Slijedi nekoliko fotki, čisto za održavanje forme do neke veće akcije. Prika Portos mi je preko zime sredio bicikl (hvala još jednom) pa sam ga prije nekoliko dana isprobao. Laganicom, samo do stajališta Sutla in obratno. Stroj vozi kao podmazan: Somulj-aga iz Harmice za Dugo Selo: Malo HŽ Infre, nek' se nađe: Poznavanje prirode i društva: Prije nekih pola sata ukazalo mi se na prozoru moje mijaukalo: Znao sam što hoće - uvaliti se u svoj dnevni ležaj za čmrljenje u susjednoj sobi. Pa budi mu udovoljeno:
    5 points
  2. Zadnjih godina se polaže dosta pažnje na razne turističke staze bašćanskom dolinom, često se kosi trava i dobro su obilježene Čak je i korito potoka dobro očišćeno Živa kosilica je premještena na drugu livadu budući da je prijašnja pokošena i pojedena (te zasrana) Bilo je naknadnih radova na vodovodu Na drvenoj nadstrešnici ove stare kuće piše da je napravljena 1928 Jutarnje čekanje svježih ribica kod autobusnog stajališta Zainteresirani dobiju poruku na mobitel sa vremenom dolaska i vrstom riba na raspolaganju
    3 points
  3. Ako dobro vidim, ima nešto u uhu. Možda su u mačji šugarci, pa preporučam na veterini ili u veterinarskoj ljekarni kupiti ovaj sprej. Ako se šugarci razmnože, može doći i do upale uha.
    1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...