Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03.03.2021 in all areas

  1. Lokomotiva 1141-221 HŽ Carga u strojnoj vožnji za Dobovu: Da se pročita obavijest o radovima na pruzi treba malo hodati oko stupa: Za divno čudo stajalište Brdovec još nije zašarano: Netko je spojio bicikl i vlak: I za kraj grafički prikaz (malo nezgrapan) jučerašnjeg kretanja:
    5 points
  2. Ovo je zbog radova na ŽCPR Brdovec/Javorje: Prednajava stajališta Brdovec vidljiva izdaleka: Bilo je i nešto prometa na pruzi, a ovo je teretnjak za Dobovu s puno Taads-z: Som iz Savskog Marofa za Dugo Selo: Vozni red:
    2 points
  3. Okretište autobusa ZET-a u naselju Šibice: Vraćam se u matičnu općinu - Home, sweet home: Jedan potok: Dobro, usporiti ću:
    2 points
  4. Vidi se da je stiglo proljeće: Ovdje ću desno: Put ne izgleda baš privlačno pa nisam išao dalje: Brdovec preko oranice: Vraćam se na glavnu cestu: Ajd bok Lužnica, vidimo se kada opet otvore park:
    2 points
  5. Dakle, što se tiče mojih namjera - pušiona. Preostaje mi samo snimiti dvorac kroz vrata parka: Idem okolo pa ću fotografirati izvana. Jedna usputna ruševina (nije od potresa): Krećem niz cestu sa istočne strane parka: I ovaj ulaz je zatvoren: Nekoliko fotografija dvorca:
    2 points
  6. I.N.R.I: Eno dvorca: Jedan pogled unatrag: Malo krupne vegetacije: Pogled na istočni kraj Marijagoričkog pobrđa: Evo me pred ciljem: Ajoj:
    1 point
  7. Kadilnica vulgo pušiona - Lužnica 2. ožujka 2021. Jučerašnji lijep proljetni dan odlučio sam provesti u šetnji parkom dvorca Lužnica. Plan je bio vlakom od Sutle do Brdovca i natrag, a od Brdovca do Lužnice laganim hodom koji je kod mene cca 6 km/h. Koristio sam vlakove 8029 i 2172 i vožnja je u oba smjera bila nesplatna - u prvom se gospon kondor nije blagoizvolio pojaviti, a za drugi nisam htio kupiti kartu. Alibi: ŽCPR je zatvoren za pješake i ne smijem preko pruge do kioska, a ako se službena osoba ukaže platiti ću kartu u vlaku. Naravno da se nije pojavio, u pravilu iza Zaprešića nikada ne pregledavaju karte. Na 8029 je Mađar: Nakon kratke vožnje... Nešto se radi na ŽCPR (opširnije u temi o pruzi Zagreb - Savski Marof - DG): U Brdovcu skrećem u ovu ulicu, koja je najkraći put do Lužnice: Izgleda da je dvorac tamo u onoj šumici: Samo naprijed za nosom:
    1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...