Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05.12.2020 in all areas

  1. Nekada to nije smetalo nikoga no danas bi sve bilo zatrpano pa odobravam zabranu parkiranja na takvim mjestima. Kao klinci smo se znali lijepo igrati skrivača ili kauboja i indijanaca u zelenom gustišu, nogometa na livadi. Današnja djeca se znaju igrati jedino preko mobitela (sjedeći) Brojne ptice su otjerane sa Đamije, srećom blizu im je Krešimirov trg koji je još uvijek zelen. Automobili su se smjeli parkirati gore jedino jedno kraće razdoblje, iznimka ovdje su bila vozila muzeja. Za usporedbu
    4 points
  2. Ledena kiša je na sreću izostala, protiv nje se zaista teško boriti. Jučer je konačno bilo malo sunca pa su me psići izveli u park Požalio sam jer je netko opet prijašnjih dana izorao livadu Kući smo se vratili jako zamazani pa je odmah palo kupanje Danas smo zato krenuli malo oko Đamije koja mi izgleda pusto i sterilno Uglovnica sa Zvonimirom je lijepo obnovljena no zašto je balkon ostao nedirnut? Nasuprotna zgrada je u otužnom stanju Sa tugom pogledam nekadašnje slike Đamije
    2 points
  3. Napravi uvijek razmak od slike do slike, ovako izgledaju spojene! Danas je oko 11 sati započelo veselje Nebo se trudilo no ovdje u centru bez puno uspjeha jer je uvijek za koji stupanj iznad nule. I u dvorištu ga nije bilo dovoljno za zabavu Pred 5 godina sam ih jedva dobio natrag Sada sa pomalo zebnje očekujemo jutro, hoće li biti ledene kiše?
    1 point
  4. Korona advent u Zagrebu. Prazni kafici,okiceni trg uz neizbjezne plave tramvaje i malo ljudi koji se spanciraju.
    1 point
  5. Ja sam namjerno odabrao izraz ''neuobičajen'', jer tu nema nikakvog spora. 😁
    1 point
  6. Budući da je između Savskog Marofa i Dobove obostrani promet, nije li to zapravo "susjedni kolosijek"? 😁
    1 point
  7. Je li to bilo po južnom ili po sjevernom ? Joj, samo da me sad ne čuje m.p.
    1 point
  8. Ima stepenice, popni se i izmjeri. 😂
    1 point
  9. Prije nekoliko dana sam prošetao uz Savu i snimio nekoliko fotografija, pa da malo dopunim putopis. Pogled na Savu i Brčko: Za vrijeme obnove mosta (2001.) ovdje je bila skela za prijevoz automobila: On već dugo nije plovio: Nekada željeznički, a danas cestovni most Gunja – Brčko. Most je u katastrofalnom stanju. Sagrađen 1894., dotrajao je i oštećen, u ratovima nekoliko puta rušen. Zbog sigurnosti na snazi je zabrana prometa za kamione i autobuse. Pogled na drugu stranu: Nešto manje od 2 kilometra nizvodno nalazi se željeznički most:
    1 point
  10. Idemo nazad. Pogled prema peronu: Slavina nažalost nije više u funkciji. Još nekoliko sličica zgrade: Telefonska govornica je ostala bez telefona. Peron: Na peronu su betonski pragovi:
    1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...