Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09.10.2020 in all areas

  1. Nakon što sam se zasitio i Plassera i Theurera uhvatio sam Soma iz Savskog Marofa: Jadni ostaci nekadašnjeg stajališta: I onaj tamo radi punom parom: Evo nam još jednog teretnjaka: Ode taj prema Dobovi, a uskoro ću i ja za njim:
    3 points
  2. Neuspio desant na Ilirske provincije, Medsave 8. listopada 2020. Nakon oblačnog i hladnog jutra pojavilo se sunce i pozvalo na šetnju. Kako mi okolica stanovanja više nije toliko privlačna krenuo sam ponovo od Zaprešić Savske do obale Francuske. Prepješačio sam preko 10 km u oba smjera, neloše za starkelju u 72. godini. (Prvi posjet Napoleonovim Ilirskim provincijama opisan je OVDJE.) Kod Zaprešić Savske radovi na južnom kolosijeku su u punom jeku: Radi se i na pješačkom pothodniku: ŽCPR: Cesta prema novom nadvožnjaku: Potok Lužnica: Teretnjak u daljini: Nema ništa ljepše od prirode:
    2 points
  3. Skela je vezana na drugoj obali: A ti putuj: Dođoh, vidjeh, okrenuh se i odoh. Divljač na putu: Poludivljač na putu: Ovaj mi pobježe doslovce ispred nosa: Nema veze, vrijeme od 62 minute do drugog vlaka biti će iskorišteno za kratak predah uz pivce, a zatim i malo motanja oko željezničkih građevinskih strojeva:
    1 point
  4. Mačja posla, 28. rujna 2020. O vlakovima drugi put, danas je glavna faca naš Čarli. Vrijeme je da potražim kojeg miša: Tu nešto šuška: Ne buš mi pobegel: Hmm... Da nije zbrisao na onu stranu? Naći ću ja tebe: Gdje se kvragu sakrio? Nema ga ni tu: Ništa, više sreće drugi put:
    1 point
  5. Jučer, dok sam na stajalištu Sutla čekao vlak za Zagreb, došuljao se teretnjak s kalcitom iz Gospića: Dva Vectrona i 112 osovina:
    1 point
  6. Nalazište još čeka arheologe: Čekanje se isplatilo: Još jedan teretnjak, ovaj put HŽ Carga: Ode on, a odoh i ja. Za petnaestak minuta ''bavljenja'' na ŽCPR-u više nego dovoljno.
    1 point
  7. Teretnjak je stao na ulaznom signalu kolodvora Savski Marof: Ova flora na stupu asocira na pruge HŽ Infrastrukture: Ruke uvis: Kuruza dobro izgleda: Onaj teretnjak nikako da se pomakne: Amerikanci bi ovo nazvali Mosquito's paradise: Već dulje vrijeme kod kuće vodim kemijski rat protiv napasti latinskog imena Cullex pipiens: Ovdje me oblijetao samo jedan jer komarci ne vole sunce:
    1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+01:00
×
×
  • Create New...