Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 27.09.2020 in all areas

  1. Ode trajekt na Cres, šteta što je bilo izmaglice.... Slijedeće obavezno mjesto za stati je nedaleko kod hotela Flanona Vidikovac je prekrasan, možete sjediti vani i piti kavu te uživati u pogledu na Kvarner i otoke Šteta radi te izmaglice, da je barem malo bure vidjelo bi se daleko bolje
    2 points
  2. Imam ja još firmi, tajnih i javnih, između ostalog svoju investicijsku banku u New Yorku (u kompi s nekim Morganom): Imam mrežu kladionica... ... i nekoliko restorana, barova i pubova: Imam svoj park: Po meni su nazvana dva lučka grada, a ovaj je u Ontariju, Kanada: Moje ime je nosio i grad Stanleyville u Kongu, dok mu dušmani ne promijeniše ime u Kisangani: Podigoše mi i nekoliko spomenika (ne znam što tu traži neki Livingstone):
    2 points
  3. Jučer sam bio u domu za starije na Ksaveru Moj ćaća je tamo već nekoliko godina Ove manje slike su iz prošlih "slobodnijih" godina Lijepi su pogledi na Medvednicu i okretište tramvaja Nekada je to bio elitni dom no zadnjih godina se jaako srozao i zapušten je Ovu polikliniku koja se nekada zvala Sunce sam upoznao pred 10-ak godina kad sam bio na sistematskom pregledu za zaposlenike HRT-a. Na putu do doma imade interesantnih građevina o kojima ću drugom prilikom Na ksaverskoj cesti pokraj instituta za medicinu se nešto gradi Bojim se da će vremenom cijelu desnu stranu ceste zakrčiti građevinama jer nedaleko nastaje još jedna?
    2 points
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+01:00
×
×
  • Create New...