Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 15.08.2020 in all areas

  1. Nalazište još čeka arheologe: Čekanje se isplatilo: Još jedan teretnjak, ovaj put HŽ Carga: Ode on, a odoh i ja. Za petnaestak minuta ''bavljenja'' na ŽCPR-u više nego dovoljno.
    3 points
  2. Ove slike su kratka zapažanja sa današnje šetnje do Gundulićeve... Ovoj zgradi su otukli oštećenu žbuku i sada će tako ružna stajati do imendana? Na više mjesta imade zabata sa rupama, zar se čeka zima da se to zatvori? Ima nekoliko zgrada koje izgledaju kao da će svaki čas nešto otpasti sa njih Mislim da bi jači vjetar mogao ovu improvizaciju baciti na ulicu gdje znade biti dosta prolaznika Glavna pošta i dalje izgleda kao dan nakon potresa i kao da se ne radi ništa, čak je i pločnik ispred nje pun oštećenja To sve je u najužem centru grada, zar turisti moraju sve to vidjeti kao da je od jučer? Obnovljen je dio sa tramvajskom prugom na Jelačić placu no nije mi jasno zašto je sredina između kolosjeka ispupčena? Pusta je Ilica i Gundulićeva u 10 sati... Jeste da je blagdan ali nema ni turista kao nekoć...nađe se tu i tamo poneki Naiđoh na jednog uličnog svirca sa neobičnim instrumentom
    1 point
  3. Nastavak sa prethodne stranice Malo okolopružne flore: Panorama s agrarom, brdima i oblacima: U jednom trenutku se začula sitna zvonjava. Najprije sam se ponadao da opet dolazi vlak, ali je to crkvica u Laduču zvonila podne: Odlučio sam još malo pričekati da eventualno naiđe još neki vlak. U međuvremenu mi je za oko zapela ova ograđena livada: Na ogradu su i vrata: Nema majci unutra: Toliko puta sam bio ovdje, a tek sada vidim o čemu je riječ:
    1 point
  4. Teretnjak je stao na ulaznom signalu kolodvora Savski Marof: Ova flora na stupu asocira na pruge HŽ Infrastrukture: Ruke uvis: Kuruza dobro izgleda: Onaj teretnjak nikako da se pomakne: Amerikanci bi ovo nazvali Mosquito's paradise: Već dulje vrijeme kod kuće vodim kemijski rat protiv napasti latinskog imena Cullex pipiens: Ovdje me oblijetao samo jedan jer komarci ne vole sunce:
    1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+01:00
×
×
  • Create New...