Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07.08.2020 in all areas

  1. Flegar je isto pokojni a za Tibora ti ne bih znao reći da li je jš živ. Negdje od sredine 2000 više nije bilo nadzornika skretnica. To su radili sve prometnici. Preostali nadzornici su dobili mogučnost prekvalifikacije za prometnike. Isto i telegraf je reduciran na 1 čovjeka.
    1 point
  2. Bravo momci! Prava railfanovska ekspedicija i lijepe slike. Uz pretpostavku da se ne šališ odgovaram: ni slučajno. Taj pokrov se stavlja(o) samo na tendere lokomotiva koje su izložene na otvorenom prostoru, da unutra ne ulazi voda. Prvi put sam tako nešto vidio na tenderu lokomotive 11 dok je bila izložena na Glavnom kolodvoru. Probaj zamisliti kako bi izgledalo punjenje tendera ugljenom da se takav pokrov morao micati i ponovo stavljati. A i kapacitet krcanja ugljena bi bio manji.
    1 point
  3. Da sam znao da će ići nikola sa vama mogao sam vam reći da ga pitate za moje lokomotive koje su kod njega. Jedna je preko 30 godina. Kada sam ga na jesenjoj burzi prošle godine pitao za lokomotive onda se pravio mutav da nema nikakvih lokomotiva. Nemoj da mu netko nešto da da slučajno popravlja. Doduše prvu lokomotivu sam mu ja dao na popravak. Drugu sam mu dao novce da kupi u Grazu. I kupio je i odmah rasturio bez pitanja. Sada nema ni lokomotiva ni novaca.
    0 points
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+01:00
×
×
  • Create New...