Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10.07.2020 in Posts

  1. Djeca nisu propustila napraviti snjegoviće Stariji nisu htjeli van da "ne polome noge i ruke" Zaista nevjerojatni prizori uz obalu Kada nema sanjki dobra je i mala barka Može i luftić?
    2 points
  2. Idem na drugu stranu kolodvorske zgrade. Ovo je dolazak od onog nadvožnjaka. Baš su se nagomilali oblaci. ☹️ Evo kolodvorske zgrade. Nije neka gužva (oće reć, nema žive duše)... Kako će bit kad putnike vozi tarabasa. Ajmo se pokusurat za par kila boje i koji sat dobrovoljnog rada (kad već neće oni koji bi trebali). Ovo bijaše (ako se dobro sjećam) rampa za ukrcaj auta na vlak. Upravo sam se ujeo za jezik o tome kako nema žive duše... Ima, ima, komada - tri. Četvrta utekla kad sam se primakao. Valjda otišla vidit je li gužva na rampi iznad. Evo me na kraju... Nema više. Kraj, the end, Ende, fin. Toliko za ovaj put. Pozdrav.
    2 points
  3. Evo malo kolodvora Metković, iz 2.mjeseca ove godine...
    1 point
  4. Pločanski kolodvor (što bi rekli) s civilne strane. Preko puta... Koji bi to spomenik bio prikladniji za zgradu luke nego sidro?😁 Puno kolosijeka u blizini, prema luci... ...i jedna mala zelena makina u krugu luke.
    1 point
  5. Evo, ovdje završava taj tunel.... 😄 Idem dalje prema Pločama. Još jedan ŽCP sa šumom znakića s desne strane.😁 Odmah iza njega je stajalište Banja. Očito je netko napravio gaf pa je meštar od natpisa morao izrađivati zakrpu.🙄 Iza njega mostić preko Crne rijeke ispod kojeg veslaju lađari nakon što skrenu iz Neretve prema Pločama. Idem dalje. Skrećem malo s pruge, nedavno smo nešto raspravljali o Rogotinskom mostu... Mašala junačine... Pogled prema ušću Neretve u more i Pelješcu preko mora. Zanemarite ovo što pluta, nisam ja, majke mi.😚 U daljini rogotinska postaja. Još malo pa ću i tamo. Cesta u brdu je D425, poveznica Ploča do čvora Ploče od kojeg prema Splitu ide autocesta A1, a prema granici s BiH autocesta A10, najkraća autocesta u Hrvatskoj. Povratak na prugu i rogotinski ŽCP (pogled unatrag prema Kominu). Odeeeee..... pruga ispod Rogotinskog mosta....
    1 point
  6. Ulazak u Komin, po znaku reklo bi se - (skoro) punom brzinom. Postaja u Kominu. Kao i u Opuzenu, zanimljivi volti. Isti arhitekta, garant. Odmah do zgrade je ŽCP s nekim strojem parkiranim na pruzi. Uz zgradu kolodvora zgrada je s natpisom do sada najtrofejnije ekipe Maratona lađa. Sudeći po prostoru koji su ostavili za dopisivanje godina, ne misle stati na sadašnjoj brojci prvih mjesta.😁 Moguće je da tu vježbaju ili slično, jer je poznato da se ova ekipa sprema dobar dio godine (ako ne i cijelu). Ovo je nastavak pruge dalje prema Pločama. Desno se vidi neka zgrada vrlo slična onoj pored kolodvora u Opuzenu, pa bi to onda moglo biti da su građene zajedno s kolodvorima i da su dio željezničke infrastrukture. Usput, malo iznad je i crkva sv. Ante, pa da odem i do nje.... ...odakle sam bacio pogled prema Opuzenu... ...ušću Neretve, i Pelješcu preko mora... ...te Rogotinu u daljini. Vrijeme je postajalo lošije, pa nisu ni slike ispale nešto Bog zna... Sorry... Koje ja vratolomije radim da bih snimio željeznički tunel.
    1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...